ROADPOL: Noul logo pentru Speed ​​Marathon (operațiune în 21 aprilie)

Operațiunea Speed ​​Marathon din acest an al ROADPOL se va desfășura sub un logo nou. Designul a fost dezvăluit de Planul de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) și urmează să fie utilizat la evenimentul programat pentru 21 aprilie.

„Noul logo folosește imaginea unui vitezometru. Reprezintă natura dinamică a vitezei, punând în același timp accentul pe ilegalitatea sa. Acest lucru se realizează prin facilitarea nuanței roșii de bază de la sigla mărcii ROADPOL. Noul logo Speed ​​Marathon își propune să declanșeze un sentiment de alarmă în publicul țintă și să transmită mesajul imprudenței vitezei”, explică directorul de comunicare al ROADPOL, Elena Dyankova.

Operațiunea

Operațiunea-maraton de control 24 de ore din 24 este desfășurată în mod tradițional de ROADPOL, în perioada de vârf 19-25 aprilie. Ofițerii de poliție din toate țările UE verifică viteza prin deispozitive specifice și îi sancționează pe vitezomani.

Depășirea limitelor de viteză din partea conducătorilor auto este un eveniment obișnuit în toate țările europene. Iar cum este cea mai importantă cauză de deces pe drumurile din Europa, încălcarea se numără printre cele vizate în mod special de operațiunile ROADPOL.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.