Se redeschide Start-up Nation

La jumătatea lunii mai, urmează să se lanseze înscrierile la Startup Nation 4, după ce Comisia Europeană a aprobat cererea pentru redeschiderea programului, care va avea un buget total de 400 milioane de euro, informează ministrul Economiei, Radu Oprea. 

La cele 3 ediții anterioare ale programului Startup Nation, microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) eligibile au putut obține fonduri nerambursabile de câte 200.000 de lei fiecare, pentru investiții în echipamente, utilaje, programe software, echipamente pentru economia de energie (panouri fotovoltaice, pompa de caldură), autoturisme / autoutilitare, sumă forfetară (salarii, chirii, utilități), spațiu de lucru.
 
Anul 2024 este unul super-electoral. cu alegeri europarlamentare, locale, legislative și prezidențiale. Ministerele s-au întrecut să anunțe programe de finanțare pentru antreprenori, cu fonduri europene, dar și de la bugetul de stat. Cel mai recent, în urmă cu o săptămână, Ministerul Economiei a lansat în dezbatere publică programul Femeia Antreprenor 2024, iar Ministerul Energiei, programul Electric Up 2024, ambele cu fonduri de la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.