Serviciu feroviar expres pentru vehicule electrice China-Europa

Hellmann Worldwide Logistics a creat un nou serviciu feroviar expres door-to-door pentru vehicule întregi și garantează livrarea din China în Europa în doar 30 de zile, relatează USER.

Aceasta, în condițiile în care producătorii de vehicule electrice, dealerii de mașini, companiile importatoare și furnizorii de servicii de mobilitate din Europa de Vest și Centrală, precum și din Scandinavia și Marea Britanie, se confruntă cu durate lungi de transport din cauza capacității limitate a navelor RO-RO. 

Prin noul serviciu, mașinile sunt ridicate în siguranță din fabrică și transportate la stațiile de încărcare Hellmann din Shanghai, Zhengzhou și Chongqing, unde sunt încărcate în containere de 40 de picioare, care pot ține până la 4 vehicule fiecare, în funcție de metoda de încărcare. În interiorul containerelor, mașinile sunt apoi fixate, pentru a asigura un transport fără daune. De asemenea, pot fi furnizate protecție pentru oglinzi și aripi, precum și folii de protecție.

De la stațiile de încărcare, containerele se deplasează pe drum către terminalele feroviare din Shanghai, Zhengzhou, Chongqing și Hefei, unde sunt încărcate în trenuri. De 2-3 ori pe săptămână, trenurile de bloc sunt programate pentru plecare spre Europa, iar dacă este nevoie se pot aranja plecări suplimentare. Prin China continentală și apoi Kazahstan, containerele intră în Uniunea Europeană prin porțile de tranzit din Bulgaria și Polonia și ajung la terminalul feroviar final din Bremerhaven în doar 14 până la 16 zile. În prezent, din China în Europa pot fi transportate până la 600 de mașini pe săptămână.

De-a lungul întregii călătorii, Hellmann asigură un mod de expediere sigur și durabil, cu verificări vizuale de calitate, transport acoperit și urmărire prin GPS. După descărcare, containerele pot fi depozitate în depozite de containere din Bremen, Bremerhaven, Duisburg, Hamburg și Munchen, care în prezent pot găzdui până la 1.200 de vehicule în total.

Hellmann colaborează, de asemenea, cu un dealer partener autorizat din Germania, care asigură o inspecție înainte de livrare înainte de predarea finală a vehiculelor, precum și alte servicii suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.