Sika România închiriază peste 4.500 mp în ELI Park 4 București

Sika România își extinde operațiunile prin închirierea a peste 4.500 de metri pătrați în ELI Park 4 București.

ELI Parks

Precizările transmise ZIUA CARGO:

ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața imobiliară logistică și industrială din România, a semnat un contract de închiriere pe termen lung cu Sika România, unul dintre cei mai importanți producători de produse și soluții pentru construcții, care se adresează diferitelor faze de construcție în domeniul rezidențial, industrial și al structurilor inginerești.

Acordul cuprinde un spațiu logistic de înaltă calitate în cadrul ELI Park 4 București.

Facilitatea nou închiriată se întinde pe o suprafață de peste 4.300 de metri pătrați de spațiu logistic, completată de o suprafață suplimentară de 220 de metri pătrați destinată facilităților moderne de birouri.

„Suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru cu Sika România, o forță de prim rang în industria construcțiilor. ELI Parks se angajează să dezvolte afaceri inovatoare și sustenabile și suntem încrezători că prezența Sika România va îmbogăți și mai mult comunitatea noastră de afaceri vibrantă”, a declarat Andrei Jerca, director general al ELI Park.

„Să fim aproape de clienții noștri, în orice mod posibil, este una dintre prioritățile noastre. Bucureștiul și împrejurimile sale reprezintă cea mai mare piață din România, prin urmare, deschiderea noului și modernului nostru depozit din Buftea a fost o decizie strategică importantă. ELI Parks este un partener excelent și de încredere, care împărtășește cu noi aceeași viziune de a oferi servicii la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Laurențiu Ștefănescu, director general Sika România.

Locația privilegiată a ELI Park din București, în apropierea viitoarei șosele de centură, oferă companiei Sika România un acces perfect la principalele rute de transport, îmbunătățind astfel capacitățile logistice în întreaga regiune.

Șimon, Iuga & Partners Real Estate Advisors a jucat un rol esențial în facilitarea acestui contract de închiriere de succes.

ELI Parks este unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piața spațiilor logistice din România. ELI Parks este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării unor practici de construcție a clădirilor eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. În plus, ELI Parks oferă un pachet complet de servicii “built to suit” pentru facilități de producție și depozitare. Acest pachet acoperă toate aspectele, începând de la identificarea terenurilor potrivite pentru astfel de dezvoltări, procesul de autorizare, proiectare și livrare, toate adaptate la cerințele specifice ale fiecărui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.