Sistem electronic de vânzare a biletelor CFR, în Gara Chișinău

În Gara Chișinău este operațional, începând din data de 20 mai, sistemul electronic al CFR Călători pentru vânzarea legitimațiilor de călătorie internațională, informează compania.

Deschiderea vânzăriilor internaționale utilizând sistemul electronic al CFR Călători s-a realizat în baza unui contract de acreditare încheiat între ÎS “Calea Ferată din Moldova” /CFM și CFR Călători, astfel se facilitează călătorilor din Republica Moldova cumpărarea de legitimații de călătorie în trafic internațional pentru destinații europene, inclusiv pentru destinațiile către România.

Totodată, cei care călătoresc cu trenul internațional 105/106 – “Prietenia” pot beneficia de bilete de tip low-cost pentru Bucureşti–Chişinău și retur, prin oferta tarifară “SMART-Prietenia”, la un preţ de 19 euro.

Acestea pot fi cumpărate și online, direct de pe site-ul https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search, iar călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR, fie prin livrarea prin curier.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.