Şoferii pot plăti rovinieta și polița RCA direct de pe telefon, prin 24pay

Conducătorii auto din România se bucură de acum de noi facilități prin aplicația 24pay: plata rovinietei și a poliței RCA direct de pe telefonul mobil, oricând și de oriunde.

Aceste două servicii sunt posibile datorită semnării unor noi acorduri de colaborare pe segmentul „RCA şi taxe auto”. Astfel, utilizatorii 24pay pot achita de acum contravaloarea rovinietei direct în aplicaţie datorită parteneriatului cu Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor. Totodată, procesul de achiziţie a RCA-ului prin 24pay este de acum unul mult mai facil şi rapid, compania anunţând un nou parteneriat pentru emiterea poliţelor cu Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare, broker-ul companiei Scala Assistance.

Pentru a beneficia de noile servicii din 24pay, utilizatorul trebuie doar să descarce și să-şi înroleze cardul pentru plăţi, alegând apoi serviciul dorit. Tranzacţiile sunt simple, sigure, rapide şi fără comisioane.

Pentru plata rovinietei, utilizatorul trebuie să aleagă tipul autovehiculului, data de start şi valabilitatea, iar apoi să introducă numărul de înmatriculare al maşinii şi seria de şasiu; după efectuarea plăţii, confirmarea de plată şi valabilitatea rovinietei se vor trimite pe e-mail, putând fi accesate şi din Portofelul 24pay.

Pentru polița RCA, utilizatorul trebuie să acceseze secţiunea „RCA şi taxe auto” din aplicaţie şi să introducă numărul de înmatriculare al maşinii, ceea ce permite precompletarea automată a informaţiilor despre vehicul. Urmează completarea datei de începere şi a perioadei de valabilitate, a datelor despre proprietar, aplicaţia afişând ulterior ofertele asigurătorilor. După selectarea ofertei dorite şi efectuarea plăţii, poliţa RCA este emisă şi trimisă pe e-mail si prin sms clientului, fiind disponibilă şi în Portofelul 24pay.

Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay: „Taxele auto reprezintă un segment de plată solicitat intens de către utilizatorii 24pay, sondajele interne arătând că peste 40% din aceştia îşi doresc să poată achita contravaloarea rovinietei direct din aplicaţie. Ne bucurăm că putem răspunde acum şi acestor nevoi, datorită parteneriatelor încheiate cu companiile Scala Assistance și Obsidian Broker. Avem constant în vedere adăugarea în aplicație a unor servicii relevante și utile pentru cei care o folosesc. Atât plata poliței RCA, cât şi plata rovinietei sunt produse cu adevărat necesare milioanelor de şoferi din România, pe care îi aşteptăm acum şi în 24pay, pentru o experienţă de plată sigură şi rapidă”.

„Suntem onorați să dezvoltăm parteneriatul cu PayPoint România prin aplicația 24pay. Acest parteneriat consolidează obiectivele strategice ale Scala Assistance de a răspunde cât mai bine nevoilor utilizatorilor, și ne oferă o platformă excelentă pentru a aduce expertiza noastră în beneficiul acestora. Atât rovinietele cât și asigurările RCA ajung, prin digitalizare, doar la un click distanță de consumatori iar acest lucru crește standardul de accesibilitate și flexibilitate pe care ni-l dorim.”, a declarat Dl. Salathé Hansjűrg, CEO Scala Assistance.

Prin aplicația 24pay utilizatorii mai pot achita facturi, parcarea sau biletele pentru transportul în comun în 18 orașe din țară. De asemenea, din aplicație se pot achiziționa bilete de tren și de avion, se pot face reîncărcări electronice sau se pot cumpără servicii de entertainment. Aplicația are peste 1,6 milioane de descărcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.