SOFTONE: Radu Opriș, numit group general manager international

Grupul SOFTONE, lider în furnizarea de soluții business software din Grecia și Europa de Sud-Est, anunță numirea lui Radu Opriș în funcția de group general manager international, pentru a-și consolida prezența în România, Bulgaria și regiunea Europei de Sud-Est.

Radu Opriș

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Radu Opriș deține o experiență unică de leadership, lucrând anterior în industriile de IT, telecomunicații și business software din Europa de Sud-Est. Înainte de a se alătura grupului, acesta a deținut poziția de director general în cadrul HP Enterprise România. Anterior, a avut poziții executive pentru organizații renumite, printre care Microsoft și Motorola. De-a lungul carierei sale, Radu a reușit în mod constant să susțină cu succes expansiunea companiilor în piețe și industrii neexploatate, să asigure dezvoltarea unor rețele de parteneri puternice și să creeze echipe de management valoroase prin intermediul unor inițiative strategice de recrutare.

În noul său rol, Radu Opriș va lucra îndeaproape cu country general managerii Alexandra Lucescu (România) și Rado Vangelov (Bulgaria) pentru a executa și accelera îndeplinirea planurilor și a obiectivelor strategice pentru piețele din România și Bulgaria. În plus, va explora și va identifica noi oportunități de expansiune în Europa de Sud-Est.

CEO-ul Grupului SOFTONE, Panos Martinis, a susținut: „Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Radu Opriș în echipa noastră de management. Experiența sa vastă, precum și înțelegerea lui profundă a piețelor regionale vor juca un rol esențial în realizarea planurilor noastre strategice pentru Europa de Sud-Est, având ca obiectiv poziționarea Grupului SOFTONE ca lider în dezvoltarea soluțiilor business software în România, Bulgaria, dar și în regiunea Europei de Sud-Est.”
 
Grupul SOFTONE este cel mai mare grup de companii business software din Grecia, având 9 unități de business, peste 680 de angajați și o rețea extinsă cu peste 600 de parteneri ce deservesc peste 75.000 de clienți în 4 țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Bazându-se pe o vastă experiență de business, Grupul SOFTONE dezvoltă soluții Cloud de ultimă generație și aplicații de mobilitate a afacerilor care susțin transformarea digitală a companiilor moderne. Pentru mai multe informații, puteți vizita: www.softone.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.