SoftOne România și-a mărit vânzările cu peste 80%, în 2022

SoftOne România a înregistrat o cifră de afaceri în creștere cu peste 80%, în 2022 față de anul precedent. Astfel, compania a avut o creștere de 55% a numărului de clienți noi și o creștere cu 30% a vânzărilor soluțiilor în Cloud.  

Alexandra Lucescu

„Chiar dacă și în anul 2022 mediul de business a fost marcat deopotrivă de incertitudini financiare, cât și geo-politice, rezultatele pe care le-am obținut demonstrează că soluțiile pe care le dezvoltăm sunt acum o necesitate pentru companiile mici și mijlocii din România. Inițiativele de digitalizare ale Autorității Naționale de Administrare Fiscală, precum implementarea SAF-T, e-Factura și e-Transport, au reprezentat de asemenea un factor important în decizia de digitalizare a companiilor, iar creșterea noastră a fost determinată și de faptul că soluțiile SoftOne sunt 100% compatibile cu noile reglementări în vigoare. În continuare, prioritatea SoftOne rămâne aceea de a oferi clienților cele mai avansate și inovatoare soluții de business în Cloud, astfel încât procesul de transformare digitală să devină accesibil și ușor de implementat pentru orice afacere”, a declarat Alexandra Lucescu, director general SoftOne România.

În anul 2022, SoftOne a lansat Soft1 Series 6, o nouă versiune a platformei sale software, cu o interfață de utilizare mai intuitivă și mai rapidă, precum și cu funcționalități îmbunătățite, pentru a susține procesul de transformare digitală al companiilor pas cu pas, astfel încât organizațiile să obțină valoare adăugată din primul moment.  Soft1 Series 6 integrează noi aplicații în Cloud, precum WMS, HRMS, Power BI și Business Robotics, dar și module dedicate pentru piața din România, precum Soft1 Fintech, SAF-T, e-Factura sau e-Transport. 

Mai mult, compania și-a diversificat și portofoliul de soluții software oferite, prin integrarea aplicațiilor Regate pentru automatizarea tuturor operațiunilor de business din teren, Shopranos, o platformă e-commerce B2B inovatoare sau GoRetail. SoftOne a dezvoltat și primul modul Fintech integrat în ERP în parteneriat cu Nordigen, iar 2022 a marcat și lansarea SofOne Training Academy, singura academie de training din industria ERP care are scopul de a forma consultanți Soft1 ERP certificați, unde în primul an de la lansare au participat peste 100 de studenți. Noile sesiuni de training, pentru anul 2023, vor avea loc în primavara și toamna acestui an. 

În anul 2023, SoftOne estimează creșterea cifrei de afaceri cu 50%. Având ca obiectiv dublarea numărului de clienți în rețeaua de parteneri SoftOne, compania își propune crearea unuia dintre cele mai puternice ecosisteme tehnologice din România. De asemenea, datorită demarării programului de Digitalizare a IMM-urilor în anul curent, SoftOne urmărește creșterea cu 50% a vânzărilor de soluții în Cloud, ca urmare a interesului tot mai mare din partea mediului de afaceri pentru digitalizarea operațiunilor prin atragerea fondurilor europene. 

Despre SoftOne România

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 9 ani. Compania își desfășoară operațiunile la nivel național prin intermediul unei rețele de parteneri ce numără peste 40 de companii software în 35 de județe, care oferă servicii software Cloud integrate companiilor mici, mijlocii și mari din toată țara. 

Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria, România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală a companiilor de talie mică, medie, cât şi a organizaţiilor mari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.