Soluție confirmată și consolidată: Raben Logistics România achiziționează trailere City Liner

Noi trailere de tip City Liner achiziționate de Raben Logistics Romania, vor fi operate în depozitele Raben din Cluj și București. Raben modernizează flota și protejează mediul.

În septembrie 2021, Raben Logistics Romania a făcut prima achiziție de trailere de tip City Liner pe care le-a folosit cu succes în depozitele Raben din Timișoara și București. Acest tip de trailer flexibil și versatil, care poate fi ușor manevrat chiar și în spațiile înguste (datorită unghiului de virare de 25 de grade), oferă avantaje semnificative în organizarea transporturilor, inclusiv datorită echipamentului de ridicare a mărfurilor de la sol, cu care este echipat.

Capacitatea de încărcare de până la 27 de europaleți oferă beneficii suplimentare, provenite din optimizarea costurilor de transport, foarte importante în contextul actual al pieței. Astfel spus, capacitatea mare de încărcare a trailerului reduce numărul de camioane necesare pentru transportul bunurilor și duce, implicit, la diminuarea emisiilor de gaze per palet de marfă transportat.

În plus, trailerul de tip CityLiner este proiectat pentru reducerea zgomotului, ceea ce îl face ideal pentru livrările în orașe, integrând astfel viitoarele planuri de reducere a zgomotului ambiental în marile aglomerări urbane.

Pentru că apreciază avantajele pe care le oferă, echipa operațională Raben a decis achiziționarea de noi trailere, pe care le va folosi în organizarea transporturilor în depozitele Raben din Cluj și București.

Creșterea constantă a solicitărilor de transport pe care Raben Logistics România le procesează, se datorează investițiilor permanente, pe care Raben Group le face atât in România, cât și în restul de 14 țări în care este prezentă cu o rețea de grupaj proprie. Rețeaua de 9 depozite în România, reușește transportul mărfurilor într-un interval de până la 24 de ore, în funcție de locul de încărcare și descărcare.

Depozit Raben București

Pentru obținerea unei cotații rapide de tip SPOT, este suficientă introducerea rapidă a informațiilor legate de transport în platforma robotizată MyOffer și, în câteva minute, este generată cotația de preț, ce va fi trimisă pe email. Alte soluții moderne sunt permanent la dispoziția clienților, precum Confirmarea Livrării cu Poză, serviciu oferit gratuit, foarte util în multe situații, sau monitorizarea transportului în timp real prin intermediul parametrului ETA, care estimează ora la care o expediție este livrată la destinatar.

Detaliile complete ale rețelei naționale de grupaj din România sunt disponibile aici: https://romania.raben-group.com/servicii/transport-marfa-romania-si-europa/transport-marfa-romania 

Depozit Raben Sibiu

Rețea de grupaj extinsă la nivel european

În 2021 și 2022, Raben Group s-a extins în Austria și Grecia, prin achiziția companiilor Bexity din Austria și Intertrans din Grecia. Rețeaua de grupaj europeană a crescut numărul de depozite și în Germania, prin achiziția, în 2021, a Luible Logistics GMBH. Timpul de tranzit România-Germania a fost redus până la 48 de ore, în funcție de codurile poștale de expediție și destinație. Soluția dezvoltată la nivel european oferă prețuri imbatabile pentru transportul către Germania în regim de grupaj.

Mai multe detalii sunt prezentate pe larg aici: https://romania.raben-group.com/transport-marfa-germania 

Raben Group 

Raben Group este un operator logistic care oferă servicii complete TFL: logistică contractuală, rețea rutieră (internă, internațională și către Est), Fresh Logistics, FTL și transport intermodal, transport maritim și aerian.

Peste 90 de ani de experiență și recunoaștere pe piață permit construirea și menținerea unor relații pe termen lung cu clienții. Compania oferă logistică „cu chip uman” pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Parteneriatul și încrederea fac parte din acest stil de cooperare. În afaceri, Raben respectă principiile fair-play-ului, deoarece consideră că relațiile bazate pe onestitatea reciprocă construiesc un mâine mai bun.

Grupul are peste 160 de filiale proprii în 15 țări europene (Polonia, Germania, Olanda, Cehia, Slovacia, Ucraina, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria, România, Bulgaria, Grecia, Italia și Austria), gestionând aproximativ 1.400.000 mp de capacitate de depozitare, iar în fiecare zi trimite în cursă peste 9.000 de camioane. Totuși, totul a pornit de la o mică afacere de familie olandeză. Astăzi, valorile caracteristice organizațiilor de familie sunt încă importante pentru companie, ceea ce afectează pozitiv angajamentul salariaților și relațiile cu clienții.

„People with Drive”

Echipa Raben iubește provocările și joacă întotdeauna pentru un singur obiectiv. Fiecare dintre cei peste 10.000 de angajați are propriul impuls individual, care face ca echipa să avanseze. Ne distingem prin antreprenoriat, energie și căutăm mereu mai mult.

Grupul vrea să fie motorul care nu numai că va menține lumea în funcțiune, ci și o va face mai bună și mai ecologică. Prin urmare, implementează în mod constant strategia de dezvoltare durabilă bazată pe trei piloni: organizare responsabilă, protecția mediului și impact social.

Mai multe informații, disponibile pe: https://romania.raben-group.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.