STB, noi metode de plată digitale

Societatea de Transport Bucureşti (STB) introduce, începând din 19 februarie, noi metode de plată digitale pentru transportul public. Astfel, titlurile de călătorie pot fi achiziţionate şi din staţiile de plată SelfPay, terminalele digitale care se află în marile reţele de retail, pieţe, benzinării, sedii ale băncilor partenere, primării şi alte instituţii publice.

În total, STB va pune la dispoziţie 1.912 staţii de plată SelfPay, în Bucureşti şi în Ilfov, de unde călătorii vor putea reîncărca atât cu plata cash, cât şi cu cardul bancar, cardul ACTIV. „Creştem calitatea transportului public atât prin înnoirea parcului de vehicule, cât şi prin mijloace accesibile de plată a titlurilor de călătorie. Diversificăm metodele de plată, creştem accesibilitatea şi oferim soluţii pentru toate categoriile de călători”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA, într-o postare pe pagina de Facebook a societăţii.

STB pune la dispoziţia călătorilor mai multe metode de plată, respectiv direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul, YouthTB, platforma online STB, aplicaţia 24Pay, SMS, automate şi puncte de vânzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.