Târg online Volkswagen Vehicule Comerciale

În ciuda faptului că ediția din acest an a IAA Hanovra a fost anulată, este posibil să vizitați standul producătorului Volkswagen Vehicule Comerciale (VWCV). Începând cu data de 23 septembrie, VWCV a deschis clienților și tuturor celor interesați oportunitatea de a face cunoștință cu noile modele ale mărcii într-un mod interactiv, prin intermediul unui târg virtual, care poate fi accesat și de pe site-ul https://www.vw-vehicule-comerciale.ro/

Puteți vizita standul Volkswagen Vehicule Comerciale, puteți admira noul Caddy și celelalte modele din toate unghiurile, puteți avea discuții informative și puteți afla detalii tehnice. Tot ceea ce a fost anterior asociat vu o vizită fizică la târg, în 2020 este posibil, pentru prima dată, cu un click de mouse. Toate vehiculele care ar fi trebuit expuse la IAA și chiar și standul însuși au fost recreate digital pentru o experiență la 360 de grade, care oferă feelingul că te afli acolo în persoană.

Heinz-Jürgen Löw, membru al consiliul de conducere VWCV pentru vânzări și marketing, a declarat: „Pentru toți cei care, ca și noi, abia așteptau expoziția, am creat, în acest an foarte neobișnuit, o alternativă – ne-am digitalizat standul.” În stand, se regăsește o gamă largă de oferte virtuale, cum ar fi filme cu comentariile experților VW sau cele mai importante elemente ale produselor, modele 3D ale vehiculelor și o prezentare a serviciilor We Connect. Desigur, specialiștii producătorului sunt la dispoziția celor interesați pentru a răspunde la orice întrebare, prin intermediul unei selecții de canale digitale. De asemenea, este disponibilă consiliere video live.

Așa cum este și normal, standul se focalizează pe noile produse VWCV 2020. „Vă arătăm toate noile modele Caddy – de la versiunea Cargo, la Style. Toate dotate cu Innovision Cockpit, complet digital, cu conectivitate integrală și cu un nou design. Caddy impresionează, de asemenea, cu multe alte elemente, cum ar fi acoperișul panoramic și scaune individuale demontabile pe cel de-al treilea rând. Și pe Caddy Cargo sunt noutăți: opțional, uși spate nevitrate, o ușă glisantă mai largă (la Caddy Maxi, suficient de largă pentru un europalet) și un spațiu de lucru remodelat pentru șofer, cu scaune ergonomice AGR. Așa cum v-ați putea aștepta de la un vehicul comercial de-al nostru.”

De asemenea, la stand se pot admira: noul Caddy pentru prima dată în versiune frigorifică sau de atelier mobil. Cu benă basculabilă, în versiune pick-up sau ambulanță electrică, VWCV expune, de asemenea, noi soluții de carosare pentru e-Crafter. În fine, sunt prezentate și variante ale gamei T6.1 – ca Transporter, conversii sau Multivan. 

Utilizatorii pot lua parte la un tur ghidat al standului, dar pot să îl exploreze și individual, prin click pe elementele integrate și pe exponatele controlabile, cu abilitatea de a schimba culorile modelului Caddy sau versiunile de roți. Cei interesați la modul concret de unul dintre vehiculele de la stand, poate stabili o vizită la dealer (în Germania) sau un drive-test. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.