TAROM a reluat zborurile spre Israel

TAROM a reluat zborurile către Tel Aviv, fiind prima companie aeriană românească şi una dintre cele trei europene care efectuează din nou cursele de linie cu această destinaţie, după ce au fost sistate, din 7 octombrie 2023, în urma atacului Hamas asupra Israelului.

sursă foto: TAROM

Primul zbor, RO155, din 1 ianuarie, cu plecare din Bucureşti, a sosit la Tel Aviv la ora 23.20 și a purtat pasagerii sub comanda pilotului comandant Cătălin Prunariu, actualul director de zbor al companiei TAROM.

„Misiunea noastră este de a conecta oameni şi de a îi transporta în siguranţă la destinaţiile alese. Atmosfera pe care am simţit-o în cabina pasagerilor la zborul de Tel Aviv, din 1 ianuarie, mi-a vorbit despre rezilienţă şi mi-a întărit încrederea în puterea fiecărui om de a contribui la ceea ce cu toţii ne dorim şi avem nevoie: pace şi armonie. Acest zbor este încă un pas către normalitate”, a declarat Cătălin Prunariu.

sursă foto: TAROM

TAROM îşi propune să opereze două frecvenţe săptămânale (zboruri dus-întors), începând din 14 ianuarie. Aceasta activitate presupune însă analize de risc, aplicate fiecărei curse, monitorizarea atentă a situaţiei din Israel şi o comunicare strânsă cu autorităţile israeliene, în vederea stabilizării operării. În mod curent, în funcţie de concluziile analizelor ce vor fi aplicate fiecărei curse, pot surveni modificări în operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.