TAROM reia zborurile pe relaţia Tel Aviv (Israel), de la 1 ianuarie 2024

TAROM reia zborurile pe relaţia Tel Aviv, de la 1 ianuarie 2024, cu două frecvenţe săptămânale, după ce operarea acestora a fost sistată luna trecută, în urma atacului Hamas asupra Israelului.

Prima cursă, cu numărul RO155/6, va fi operată conform următorului orar de zbor: RO155 – plecare din Bucureşti (OTP) la ora 20:45 şi sosire la Tel Aviv (TLV) la ora 23:20 în data de 1 ianuarie 2024 şi RO156 – plecare din Tel Aviv (TLV) la ora 00:20 şi sosire la Bucureşti (OTP) la ora 03:05 în data de 2 ianuarie 2024.

„Compania TAROM monitorizează în continuare situaţia de securitate din Israel şi este în permanentă comunicare cu autorităţile locale şi internaţionale în vederea reluării operării. În contextul reluării operării şi al schimbării situaţiei actuale din Israel, programul de zbor va fi ajustat corespunzător şi va fi reflectat în sistemele de rezervări. Din a doua săptămână a lunii ianuarie 2024, compania TAROM va opera două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi duminică, având în analiză dezvoltarea progresivă a operării în funcţie de situaţia din Israel”, potrivit unui comunicat al operatorului aerian naţional.

Biletele pe zborurile TAROM ce vor fi operate în Israel, dar şi în întreaga sa reţea de rute sunt reflectate pe site-ul www.tarom.ro şi pot fi achiziţionate atât online, cât şi prin Call
Center sau orice agenţie proprie TAROM sau agent de turism.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.