TH Trucks a livrat către FAN Courier un camion DAF de ultimă generație

TH Trucks, unicul distribuitor DAF în România, anunță livrarea primului camion DAF către liderul pieței locale de curierat, FAN Courier. Astfel, FAN Courier și-a completat flota de vehicule pentru transportul coletelor cu un camion DAF de ultimă generație, dotat cu tehnologii inovatoare, care optimizează eficiența, siguranța și sustenabilitatea transportului rutier.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

După o testare demo complexă, echipa de management a FAN Courier a fost impresionată de calitatea, performanța și vizibilitatea camionului DAF livrat și a fost integrat rapid în flota companiei.

Alegerea unui camion DAF reprezintă o decizie inspirată a companiei FAN Courier. Suntem mândri să le oferim un vehicul de încredere, care va contribui la creșterea eficienței operaționale și la îmbunătățirea calității serviciilor companiei și ale curieratului din România, în ansamblu. Rămânem, în continuare, dedicați clienților noștri, oferindu-le produse și soluții inovatoare, iar această achiziție este o confirmare a parteneriatului solid pe care îl avem cu clienții noștri, bazat pe calitate și încredere”, a declarat Sandu Stoica – CEO TH Trucks. 

„De la început, principalul nostru deziderat a fost acela de a oferi servicii de calitate și de a căuta constant soluții de îmbunătățire a acestora, cu scopul de a menține activitatea noastră la standarde înalte și de a satisface nevoile diversificate și în creștere ale clienților. Suntem convinși că serviciile noastre de livrare vor beneficia din plin de fiabilitatea și performanța camionului DAF, care se ridică la nivelul cerințelor actuale din industrie. Prin această achiziție, FAN Courier își diversifică soluțiile de transport cu un autovehicul eficient, sigur și performant, care ne va ajuta să fim mai buni și să ajungem mai rapid oriunde, cu plăcere!”, a declarat Adrian Țigănuș, Fleet director FAN Courier.

Camionul livrat de către TH Trucks este un DAF XF, dotat cu un motor diesel de 483 CP, cu o frână de motor MX engine brake, de peste 490 CP, cuplat la o transmisie de generație nouă ZF Traxon, cu 12 trepte și un raport în puntea spate dedicat transportului regional. Pe lângă acestea, la bordul camionului avem tehnologii de siguranță active și pasive, dar și numeroase opționale, menite să aducă aport în confortul șoferului. Acest camion a primit titlul de Green Truck 2023, deci este o alegere viabilă, care protejează și mediul înconjurător.

Prin această tranzacție, TH Trucks și FAN Courier își consolidează atât poziția de lider pe cele două piețe pe care activează, cât și parteneriatul solid dintre cele două companii, ale căror valori comune pun accentul pe siguranță, eficiență și sustenabilitate.

Despre TH Trucks:

TH Trucks este un business construit de peste 25 de ani în jurul camionului. Din 1996, este unic importator DAF în România și deține centre autorizate de vânzări și service DAF, Isuzu, Tatra Phoenix si VDL Bus & Coach. Compania oferă transportatorilor servicii integrate, prin cele cinci divizii de business: vânzări vehicule noi (DAF, Isuzu și VDL Bus & Coach), vânzări vehicule rulate (toate mărcile), service camioane (service autorizat DAF, Isuzu, VDL Bus & Coach, service multimarcă), vânzări piese camioane (piese originale DAF și TRP) și vânzări anvelope camioane și producție anvelope reșapate Bandag.

TH Trucks deține 10  filiale în România (Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Brașov, București, Constanța, Craiova, Iași, Oradea și Gilău, județul Cluj – unde se află și sediul central al companiei) și una în Republica Moldova, la Chișinău.

Despre FAN Courier 

„Oriunde, cu plăcere.”

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai. FAN Courier a devenit, în 2006, liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant datorită investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent. Compania deservește cei peste 55.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 7.500 de angajați și colaboratori și a unei flote auto de aproximativ 4.550 de autovehicule.  Serviciile FAN Courier de expediere și livrare sunt disponibile atât la nivel național, cât și la nivel internațional, prin parteneriate solide.  

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.