The Bucharest Hackathon, la a doua ediție

The Bucharest Hackathon aduce la cea de-a doua ediție (13-14 aprilie) peste 200 de programatori de top. Evenimentul își propune să creeze cea mai mare comunitate de programatori din România, pasionați de tehnologie nouă.

Înscrierile în program se pot face până pe 10 aprilie.  

Precizările transmise ZIUA CARGO:

The Bucharest Hackathon va avea loc la Teatrul Odeon, Sala Studio din centrul Capitalei, iar participantii vor sta peste noapte la locație, pentru a lucra la proiectele lor. 

Programatorii pot lucra pe orice proiect software sau hardware care folosește tehnologiile blockchain, AI și DevTools. Echipele vor fi formate din câte 2-4 membri. 

Andrei Pitiș

„Bucureștiul este epicentrul inovației tehnologice și al proprietății intelectuale, atrăgându-i pe cei mai străluciți profesioniști din România și din regiune. Comunitatea de developeri care construiește unelte tehnologice avansate, AI si blockchain, se reunește din nou, de această dată într-o locație încărcată de istorie din centrul orașului. Genezio este platforma care a demonstrat la multe hackathoane că echipele care o folosesc câștigă detașat, datorită ușurinței cu care dezvoltă soluțiile. Ne așteptam ca pe podium să fie mai multe echipe care să fi folosit Genezio”, a declarat Andrei Pitis, CEO & co-founder Genezio. 

Flavian Manea

„The Bucharest Hackathon este mai mult decât o competiție, este o oportunitate de a crea, de a învăța și de a colabora cu oameni pasionați din toată țara, pentru a construi lumea digitală de mâine. Fiecare linie de cod poate ascunde o poveste fascinantă și suntem convinși că și această ediție a hackathon-ului va fi o experiență unică, plină de provocări și satisfacții, care le va oferi participanților ocazia să creeze povești unice pentru proiectele pe care le vor dezvolta. Bware Labs este în continuare alături de participanții care vor folosi tehnologia blockchain și așteptăm cu nerăbdare să vedem cât de ambițioase vor fi aplicațiile înscrise în această ediție”, a spus Flavian Manea, CEO al Bware Labs.

Daniel Șerb

„Continuăm parteneriatul cu The Bucharest Hackathon, de data aceasta în calitate de partener principal. MultiversX oferă infrastructură robustă programatorilor care vor să-și pună în practică ideile. S-a dovedit deja că există un potențial uriaș din rândul participanților trecuți, așa că suntem încântați să vedem ce soluții construiesc concurenții din anul acesta folosindu-se de tehnologia pe care am dezvoltat-o. În plus, echipa MultiversX o să fie prezentă la eveniment pentru a mentora participanții și a contribui la îmbunătățirea proiectelor și, eventual, chiar a le aduce în ecosistemul nostru”, a spus Daniel Șerb, VP of Business Development al MultiversX.

Partenerii principali ai evenimentului sunt companiile Bware Labs, Genezio și MultiversX, iar printre partenerii acestei ediții a The Bucharest Hackathon se află companiile Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services, Orange, Blue, Good Routine, Domeniile Averesti, Nespresso, Aqua Carpatica, Komoder.

În cadrul hackatonului vor fi oferite mai multe premii cu o valoare totală de peste 25.000 de dolari. Juriul este format din antreprenori din IT și executivi de top cu roluri în departamentele tehnice din companiile: genezio, Bware Labs, MultiversX, Stripe, PiSquared, Google, XoXno, Amazon Web Services. 

The Bucharest Hackathon își dorește să devină un eveniment recurent în care programatorii să învețe unii de la alții și să lucreze împreună la rezolvarea problemelor globale încă nerezolvate, într-un cadru plin de distracție și creativitate, contribuind astfel la modelarea unui viitor mai frumos prin tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.