TRCparks: Top industrii de consum

Huburile industriale și logistice dezvoltate de Transilvania Construcții deservesc top industrii precum materiale construcții, auto, alimentară, IT sau medical și farmaceutic, conform unei statistici realizate intern de companie. 

Dezvoltate strategic, în zona de Vest și Est a țării, compania oferă lanțurilor de aprovizionare proiecte cu peste 250.000 de mp închiriabili, în 83 de spații industriale și logistice, acestea contribuind – în mod activ – la rularea celor mai importante și consumate mărfuri din România. „Ancorat fiind în această piață de mulți ani, am realizat tot mai mult cât de importantă este, de fapt, industria de logistică și depozitare și cât de mult participă la confortul nostru, la stilul nostru de viață și la majoritatea necesităților noastre, de zi cu zi. Ne bucurăm, așadar, că aducem acest aport tării noastre prin munca noastră”, spune Andrei Timofte, directorul general al Transilvania Construcții. 

Astfel, în parcurile companiei materialele de construcții acoperă 21% din totalul celor 250.000 de mp închiriabili, industria auto utilizează 16%, domeniul alimentar folosește 10%, IT-ul are închiriați peste 5%, iar sectorul medical și farmaceutic desfășoară 3%, ceea ce însumează peste jumătate din spațiile oferite de Transilvania Construcții.

Pe de altă parte, o statistică privind tipul de activitate predominant arată că peste jumătate din suprafața totală închiriată a portofoliului TRC Parks (54%) este destinată depozitării și distribuției, 35% – producției, 3% – activității de logistică, același procent este destinat curieratului, iar telecomunicațiile acoperă 2%.

Proprietățile Transilvania Construcții sunt localizate in-city sau la marginea orașelor principale din România și a rutelor principale de transport. Tipul de spații variază de la clădiri mari, folosite în principal ca centre de distribuție și până la depozite urbane, localizate strategic lângă centre de populație majore.

Andrei Timofte

„Suntem prezenți în cinci orașe și acomodăm opt parcuri industriale și logistice pentru clienții noștri, în toți cei peste 250.000 de mp. Transilvania Construcții este, în permanență, în căutare de noi oportunități pentru expansiunea companiei, și continuă implementarea planului de investiții în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut”, explică Andrei Timofte. 

Despre Transilvania Construcții 

Compania dezvoltă, deține și administrează proprietăți industriale de peste 20 ani, sub rețeaua TRC Parks. În prezent, compania are în portofoliu peste 250.000 de mp de spații industriale și logistice, în care își desfășoară activitatea peste 300 de clienți din diferite sectoare de piață și care ajută la producerea și livrarea de bunuri și servicii necesare vieții contemporane. Transilvania Construcții este lider la nivel național la categoria spațiilor industriale urbane, cu module sub 1.000 de mp și este cel mai mare dezvoltator de spații logistice din țară, cu acționariat 100% românesc. 

Transilvania Construcții își propune să fie un factor pozitiv pentru societate și mediul înconjurător, prin standarde ridicate de calitate și sustenabilitate a proprietăților pe care le dezvoltă, dar și a modului în care își desfășoară activitatea de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.