Un jurnalist este director general interimar la Crucea Roșie Română

Crucea Roșie Română anunță numirea în funcția de director general interimar a jurnalistului Adrian Halpert. Cu o vastă experiență în domeniul mass-media, acesta conduce organizația, începând din data de 2 octombrie a.c.

Adrian Halpert

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Numirea noului director general vine ca un răspuns la necesitatea de a aduce o perspectivă modernă și inovatoare în conducerea organizației și de a răspunde multiplelor provocări umanitare într-un context marcat de crize globale și regionale.

„Îi spunem bun venit domnului Adrian Halpert în familia Crucii Roșii Române. Suntem convinși că noul lider va aduce o nouă energie și o abordare proactivă care vor contribui semnificativ la modernizarea organizației și la eficientizarea activităților noastre umanitare”, a declarat președintele organizației, doamna Camelia Șucu. “De asemenea, vreau să-i mulțumesc fostului director general, domnul Ioan Silviu Lefter în numele tuturor pentru întreaga sa activitate și devotamentul său față de Crucea Roșie Română. Domnul Ioan Silviu Lefter va rămâne în familia Crucii Roșii Române pe post de consilier al președintelui, experiența sa de peste 13 ani la conducerea organizației și cunoștințele sale acumulate în această perioadă ne vor ajuta cu siguranță și pe viitor în misiunea noastră umanitară”, a ținut să specifice președintele Crucii Roșii Române.

La început de mandat, domnul Adrian Halpert a declarat la întâlnirea cu noii colegi din instituție: „Este o onoare și o responsabilitate imensă să fiu numit director general interimar al Crucii Roșii Române. Cu toții avem o datorie morală să ne implicăm în sprijinirea celor în nevoie și sunt hotărât să continui și să dezvolt munca valoroasă a acestei organizații”.

Adrian Halpert va aduce o abordare deschisă și un focus asupra digitalizării și transparenței în activitatea organizației. El va colabora strâns cu echipa Crucii Roșii pentru a continua să ofere ajutor celor aflați în nevoie și pentru a consolida misiunea umanitară a organizației.

Despre Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, înființată în 1876, este o organizație umanitară membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile, serviciile fiind acordate voluntar, imparțial și neutru. Organizația contribuie, prin programele implementate, la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, protejează sănătatea și viața, promovează respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică. Crucea Roșie Română este prezentă la nivel național, cu reprezentanțe la fiecare nivel teritorial, cu 47 de filiale, 615 de subfiliale și 435 de comisii. 8.928 de voluntari se implică activ în activitățile Crucii Roșii Române. Umanitate, Imparțialitate, Neutralitate, Independență, Voluntariat, Unitate și Universalitate sunt principiile fundamentale pe care Crucea Roșie Română se bazează în acțiunile sale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.