Un start-up românesc automatizează documentele pentru două divizii locale ale DKV Mobility

Smart Touch Technologies, start-up de deep tech lansat, în 2022, își consolidează prezența pe piață prin procesarea inteligentă a documentelor auto pentru două companii parte a grupului DKV Mobility, unul dintre cei mai importanți furnizorii de servicii de mobilitate pentru industria logisticii și a transporturilor la nivel mondial: Smart Diesel, cea mai mare companie independentă de combustibil din România, și TAX REFUND. 

Serviciile oferite de Smart Touch Technologies celor doi clienți prin Apollo, cea mai complexă platformă SaaS de captare, procesare și schimb de date din Intelligent Document Processing, vizează automatizarea procesării datelor din documentele auto (CIV, talon, întocmire contracte etc.) și vine în întâmpinarea nevoilor celor două companii, Smart Diesel și TAX REFUND, de a răspunde prompt și cu rapiditate cererilor din partea clienților, eliminând riscul apariției unor erori umane în procesarea datelor. 

Mai exact, Smart Touch Technologies oferă noilor clienți servicii de preluare a datelor din CIV-uri, pe care cele două companii le folosesc diferit, în funcție de activitatea specifică: compania TAX REFUND pentru depunerea documentației necesare de recuperare a TVA și a accizelor pentru tranzacțiile intracomunitare cu carburant și taxe de drum, Smart Diesel pentru întocmirea documentației necesare comandării rapide a aparatelor de plată a taxelor de drum în Europa.

Într-o lume dinamică, cum este cea a transporturilor, pentru a avea succesul garantat ai nevoie alături de tine de parteneri de încredere, de oameni specializați, cu expertiză în domeniu. Înțelegând nevoile clienților noștri și dinamica industriei în care activăm împreună, ne-am conectat și procesele noastre interne la cele mai noi soluții tehnologice care să ne ajute să transformăm procesele repetitive în unele eficiente și sigure. Împreună cu echipa Smart  Touch Technologies am creat un ecosistem de date inteligent, bazat pe AI, care s-a transpus practic în îmbunătățirea performanței companiilor noastre”, declară Georgiana Corciova, VAT & Road Tolls Team Leader, Smart Diesel.

„Inteligența Artificială și capabilitățile de Machine Learning din spatele platformei Apollo permite utilizatorului să nu mai piardă timp prețios cu procese manuale consumatoare de timp și supuse erorii, ci să aibă acces la datele necesare în timp real și cu ușurință. Ne onorează că putem oferi serviciile noastre pentru două companii importante, care urmează modelul grupului din care fac parte, DKV Mobility, și anume automatizarea proceselor, adoptarea noilor soluții tehnologice și rapiditate în livrarea de servicii clienților săi”, declară Octavian Radu, co-fondator & CEO Smart Touch Technologies. 

„Transformarea digitală, care include printre altele automatizare, machine learning, inteligența artificială, sisteme digitale de management al transportului, începe să nu mai fie o opțiune, ci o necesitate pentru companii și antreprenori care vor să-și optimizeze și dezvolte afacerile. De-a lungul celor 17 ani petrecuți în industria de transport și logistică, am fost martorul transformării acestei industrii și am văzut beneficiile schimbării. Ne bucurăm că cele două divizii ale grupului DKV Mobility, Smart Diesel și TAX REFUND, au hotărât să facă acești pași pe calea noii normalități tehnologice și să folosească acest avantaj competitiv puternic”, declară Decebal Popescu, co-founder & managing Partner Smart Touch Technologies.

Despre Smart Touch Technologies:

Smart Touch Technologies, start-up deep tech, a fost fondată în noiembrie 2020 și dezvoltă tehnologii care îi ajută pe oameni să își deblocheze și să își sporească potențialul.

Cei 2 co-fondatori au experiențe solide în industrii complexe: Octavian Radu a fost Innovation Program Leader la Keysight Technologies, are o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de produse software și hardware și studii de doctorat în inteligență artificială, iar Decebal Popescu este fondatorul Transport Academy și fostul CEO al Cartrans România, cu o experiență de peste 17 ani în industria de transport & logistică.

Alături de echipa lor, care numără, în prezent, încă 5 membri, Octavian și Decebal construiesc primul ecosistem digital în care companiile pot face schimb de date într-un mediu sigur, direct, automatizat, bazat pe inteligență artificială, cu costuri mai mici și o precizie și productivitate mai ridicate.

Apollo, primul produs dezvoltat de Smart Touch Technologies, este cea mai complexă platformă de captare, procesare și schimb de date din Intelligent Document Processing.  

Echipată cu Inteligență Artificială, self-serving, no code și dezvoltată pentru a procesa inteligent fluxuri multiple de documente diferite, Apollo extrage, procesează, validează și schimbă automat date între mai multe organizații și diferitele lor sisteme interne. Platforma automatizează procesele interne centrate pe documente, eliberând angajații de sarcinile manuale, repetitive și demotivante.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.