UniCredit Bank: Credite cu garanție EIF pentru microîntreprinderi

UniCredit Bank susține micro întreprinderile din România care au cifră de afaceri de maxim 1 million de euro, oferindu-le produsul de creditare cu garanție EaSI – o finanțare cu garanție de la Fondul European de Investiții (EIF). 

Antoaneta Curteanu

„În calitate de partener EIF, putem să oferim companiilor românești acces ușor la finanțare prin intermediul instrumentelor de garantare ale acestui fond. Ne menținem astfel angajamentul de a sprijini companiile mici și mijlocii, afacerile locale și venim cu soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora, simplu și fără multe bătăi de cap”, a spus Antoaneta Curteanu, vicepreședinte executiv Retail, UniCredit Bank

Finanțarea cu garanție EaSI este destinată micro întreprinderilor care își doresc să acceseze  un credit, dar nu îndeplinesc condițiile standard de creditare. Creditul cu garanția EaSI este simplu și ușor de accesat, fără avans, fără garanții materiale și cu dobânzi mai mici decât cele standard. Creditul poate fi solicitat de micro întreprinderi românești, chiar și startup-uri, care au mai puțin de 10 angajați. Garanția EIF acoperă 80% din valoarea creditului, diferența de 20% fiind susţinută de UniCredit Bank fără a mai solicita garanții materiale. Creditul cu garanția EaSI se acordă în lei pentru finanţarea capitalului de lucru şi a activității curente, pe o perioadă de maxim 3 ani. 

O astfel de finanțare oferă șansa microcompaniilor să se dezvolte sustenabil, să creeze noi locuri de muncă sau să lanseze noi produse și servicii. Sucursalele UniCredit Bank din toată țara sunt pregatite să preia solicitările firmelor mici și să răspundă nevoilor lor într-un timp cât mai scurt. Clienții UniCredit Bank care accesează creditul cu garantie EaSI se bucură de flexibilitate prin stabilirea unui plan de rambursare, adaptat specificului activității sale.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.