UniCredit: Dobânzi competitive la depozite la termen în euro

Începând din luna octombrie, clientii UniCredit Bank din categoria companii Micro beneficiază de o nouă ofertă competitivă pentru depozitele la termen constituite în euro, atât în sucursală cât și prin mijloace electronice. 

Antoaneta Curteanu

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Din segmentul companiilor Micro fac parte: companii cu cifra de afaceri sub 1 milion de euro, liber profesioniștii persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi/asociații familiale, organizații non-profit și fundații.

Depozite în euro pentru companii Micro cu termene de 1, 3, 6 și 12 luni 

Indiferent dacă depozitele sunt constituite electronic sau în sucursală, noile dobânzi aferente depozitelor la termen sunt: 3% pe an pentru depozite la 12 luni, 2,5% pe an pentru depozite la 6 luni,  2% pe an pentru depozite la 3 luni și 1,5% pe an pentru depozite la 1 lună.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în euro este de 3.000 de euro.

Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank a declarat: „Rămânem în continuare consecvenți angajamentului de a le propune clienților noștri instrumente atractive de economisire. Credem că noile dobânzi oferite de UniCredit Bank pentru depozitele în euro constituite în sucursală sau prin aplicații electronice sunt argumente solide pentru clienții noștri companii Micro, preocupați de modalități simple și eficiente de a-și investi disponibilitățile financiare pe termene de până la 12 luni“.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

UniCredit Group este o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. Scopul nostru este să susținem comunitățile să crească, oferind cele mai bune servicii pentru toate părțile interesate, descătușând potențialul clienților și al angajaților noștri din întreaga Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.