UPS Europa are un nou președinte

UPS îl numește pe Daniel Carrera în funcția de președinte al UPS Europa, rol în care va fi responsabil de gestionarea operațiunilor companiei din 56 de țări și teritorii și va avea în subordine 50.000 de angajați.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

În lupta împotriva pandemiei, regiunea Europei a continuat să se dezvolte ca un hub global în rețeaua UPS, răspunzând cerințelor tot mai mari din comerțul online și a jucat un rol vital în livrarea vaccinurilor din Europa în Asia, Orientul Mijlociu, America de Nord și Africa.

Carrera, cetățean spaniol, este al doilea președinte european al UPS Europa. A ocupat mai multe funcții de conducere în regiune și a deținut cel mai recent funcția de președinte al Districtului Europei de Vest, pe lângă funcția de Ambasador Internațional pentru Diversitate & Incluziune. În aceste poziții, el a jucat un rol-cheie în procesul de finalizare a investițiilor de 2 miliarde de dolari anunțate de UPS pe o perioadă de 5 ani în regiune, care au îmbunătățit viteza și capacitatea pentru toți clienții și au răspuns  cerințelor tot mai mari ale unor sectoare precum comerț online, sănătate și comerț transfrontalier. 

Daniel Carrera

Înainte de a se alătura echipei UPS, Carrera a fost director de conturi globale pentru  Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) la Menlo Worldwide, un furnizor global de servicii de transport de mărfuri. După achiziția companiei de către UPS în 2005, a supravegheat integrarea cu succes a echipelor de vânzări Menlo Worldwide și UPS Supply Chain Solutions.

Despre UPS

UPS (NYSE: UPS) este una dintre cele mai mari companii de curierat din lume, cu venituri în 2020 de 84,6 miliarde de dolari și oferă o gamă largă de soluții logistice integrate pentru clienții din peste 220 de țări și teritorii. Cei peste 540,000 de angajați ai companiei adoptă o strategie simplă, dar puternică: Customer First. People Led, Innovation Driven. UPS se angajează să protejeze mediul și să contribuie pozitiv în cadrul comunităților pe care le deservește în întreaga lume. UPS susține ferm diversitatea, echitatea și incluziunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.