UPS o numește pe Kim Ruymbeke președinte pentru Europa de Est

UPS anunță numirea lui Kim Ruymbeke în funcția de președinte pentru Europa de Est, prima femeie din istoria companiei care ocupă această poziție.

Kim Ruymbeke

În noul rol, Ruymbeke va fi responsabilă de operațiunile de coletărie pe unele dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din Europa, răspunzând cerințelor tot mai mari din comerțul electronic și contribuind la conectarea mai bună a regiunii la piețele cheie de export atât din Europa, cât și din întreaga lume.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Ruymbeke și-a început cariera la UPS în 2003 în departamentul financiar din cadrul UPS Belgia, avansând constant și obținând roluri de conducere – inclusiv la sediul central al Europe Region din Bruxelles și la sediul global UPS din Atlanta. Din funcția de vicepreședinte finanțe și contabilitate pentru Europa, pe care a deținut-o până la această numire, Ruymbeke a coordonat punerea în aplicare a strategiei europene de analiză și planificare financiară pentru Europa.

„Dezvoltarea comerțului global este esențială dacă dorim să creăm o economie mai incluzivă, sustenabilă și prosperă. Europa de Est deține o forță de muncă foarte calificată și mai multe industrii aflate în creștere continuă. Sunt mândră să conduc o echipă care se concentrează pe creșterea activităților de import și export pentru companiile din această regiune, atât în prezent, cât și în anii următori”, a declarat Kim Ruymbeke.

Referitor la potențialul României și al regiunii din care aceasta face parte, Ruymbeke a declarat: „Vedem un mare potențial în România, a cărei economie e în continuă dezvoltare și investim continuu în portofoliul nostru de servicii, rețea și infrastructură din regiune. Există oportunități uriașe pentru IMM-urile din România, iar prin conectarea companiilor românești la rețeaua noastră logistică inteligentă globală, le sprijinim să se deschidă către lume”.

UPS a intrat pe piața din România, în 1990, iar în prezent oferă servicii și conexiuni la rețeaua globală UPS din Cluj-Napoca, București-Otopeni și Timișoara.

UPS desfășoară multiple activități prin care sprijină femeile aflate în funcții de conducere – de la campanii de sprijin pentru afacerile deținute de femei până la investiții în parteneriate în cadrul comunităților și creșterea reprezentării femeilor în managementul companiilor. În prezent, 46% dintre membrii consiliului de administrație al UPS sunt femei, iar femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.