USER: Curs online de expediții rutiere de mărfuri; 20% reducere

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) acordă o reducere de 20% pentru persoanele care se înscriu, până la sfârșitul lunii februarie 2024, la cursurile online în domeniul expedițiilor rutiere de mărfuri.

Precizările USER:

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) organizează cursuri online în domeniul expedițiilor rutiere de mărfuri, respectând Standardele FIATA (Federația Internațională a Asociațiilor de Expeditori de Mărfuri).

Conținutul cursurilor și modul lor de predare sunt validate de către FIATA, USER fiind singura asociație din România care este acreditată pentru a le susține.

Durata cursurilor este de trei săptămâni, în perioada 4-22 martie 2024.

Acestea presupun 2 sesiuni online/săptămână a câte 2-3 ore, în care lectorul prezintă materialul de curs, răspunde la întrebările cursanților și explică studii de caz. Sesiunile online încep la ora 18:00.

USER oferă o reducere de 20% față de tariful afișat pe site pentru persoanele care se înscriu până la sfârșitul lunii februarie 2024.

Cursurile se desfășoară prin intermediul platformelor Google Meet și Google Classroom, fiind structurate în două module ce acoperă toate cunoștințele necesare în expedițiile de marfă pe cale rutieră. Fiecare modul este predat de câte un lector cu experiență în domeniul respectiv.

1) Introducere în expedițiile de mărfuri

2) Transport rutier

La finalul acestora, cursantul ar trebui:

– să aibă o bază solidă în cerințele operaționale pentru transportul rutier de marfă;

– să stăpânească legislația în domeniu;

– să cunoască responsabilitățile contractuale în comerțul internațional, inclusiv condițiile de livrare Incoterms 2020;

– să dețină experiență practică cu documentația utilizată în domeniul transportului rutier;

– să cunoască tot procesul expediției rutiere de mărfuri, de la un capăt la altul.

La terminarea cursurilor și promovarea testelor de evaluare, cursantul poate obține Diploma USER de competență profesională.

Pentru a participa la cursuri, se completează Formularul de înscriere, care se poate descărca de aici, și se transmite la USER, prin e-mail la adresa: training@user.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.