UTA Edenred, colaborare cu ChargePoint

UTA Edenred se asociază cu ChargePoint pentru a le permite clienților furnizorului de servicii de mobilitate să acceseze peste 240.000 de puncte publice de încărcare electrică din 32 de țări europene.

Colaborare de succes în domeniul electromobilității – Carsten Bettermann, CEO UTA Edenred; Jens Eckart și Mica Müller, ambii product manager Electromobility UTA Edenred; Jorrit De Groot, director Partnership Programs ChargePoint; Frederic P. Wagner, manager Fleet Partnerships ChargePoint (de la stânga la dreapta) Foto: Björn Friedrich

Rețeaua ChargePoint, în continuă expansiune, le permite șoferilor flotei de vehicule electrice să găsească o stație de încărcare potrivită în drumul lor, în orice moment, la nivelul întregii Uniuni Europene.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Oferta de mobilitate electrică va fi disponibilă clienților UTA Edenred, în al doilea trimestru al anului 2022. Ca parte a strategiei sale multi-energetice, UTA Edenred oferă acum clienților săi acces la combustibili convenționali și alternativi, cum ar fi biodieselul, GNL și GNC, precum și să gestioneze sesiunile de încărcare electrică. Pentru a localiza și activa stațiile de încărcare va fi disponibilă o aplicație dedicată șoferilor.

Carsten Bettermann, CEO UTA Edenred, declară: „Vrem să oferim clienților noștri cea mai bună rețea de acceptare posibilă, indiferent de sursa de energie pe care o folosesc. Parteneriatul cu ChargePoint simplifică și mai mult mobilitatea clienților noștri, oferindu-le o soluție convenabilă pentru servicii multi-energetice de la UTA Edenred ca furnizor unic.”

Dincolo de furnizarea de energie, mediile de acceptare UTA acoperă și procesarea taxelor în numeroase țări europene iar cu UTA Plus Services, oferă acces la servicii suplimentare, cum ar fi servicii de reparații defecțiuni și curățarea vehiculelor. Astfel, UTA Edenred oferă o gamă largă de servicii de mobilitate 360°.

André ten Bloemendal, vicepreședinte Senior ChargePoint Europa, afirmă: „Parteneriatul nostru cu UTA Edenred este esențial pentru a oferi flotelor infrastructura de alimentare cu combustibil și accesul de care au nevoie, ceea ce face ca trecerea la mobilitatea electrică să fie rentabilă și ușoară. Clienții UTA Edenred se vor bucura de o soluție îmbunătățită de mobilitate electrică care oferă încărcare publică, acasă și la locul de muncă, permițând șoferilor și companiilor să încarce unde și când au nevoie.”

Gestionarea simplificată a flotelor mixte și electrice

Numărul din ce în ce mai mare de vehicule electrice și hibride plug-in pe șosele, oferă managerilor de flote posibilitatea de a electrifica și de a reduce costurile în cadrul flotelor lor, prin natura operațiunilor. Flotelor mixte le sunt oferite suplimentar, complexități administrative. Noua soluție integrată de mobilitate a UTA Edenred oferă o gamă largă de beneficii.

Această oportunitate permite șoferilor să localizeze și să activeze stațiile de încărcare pentru vehicule electrice și să autorizeze tranzacțiile. Administratorii de flote obțin o imagine de ansamblu completă, asupra profilurilor de utilizare ale vehiculelor lor electrice, hibride și convenționale prin raportare detaliată. Prezentarea generală a acestor informații permite operatorilor de flote mixte să obțină rapoarte mai precise și îi ajută să urmărească mai atent amprenta de carbon a flotei lor.

Datorită soluției UTA Edenred, clienții primesc o factură integrată pentru consumul lor de multi- energie și astfel au acces la toate cheltuielile în mod transparent într-un singur loc, ceea ce reduce semnificativ efortul administrativ și economisește timp și muncă managerilor de flote.

Încărcați oriunde se ivește nevoia: Pe drum, la locul de muncă și la domiciliul șoferilor
UTA Edenred și ChargePoint vor facilita, de asemenea, încărcarea la nivelul ecosistemului de transport. Acest lucru va permite companiilor să profite de cele mai rentabile și mai eficiente oportunități de încărcare în timp util,, indiferent dacă încărcarea se realizează la locul de muncă, peste noapte la casele șoferilor sau la sutele de mii de stații de încărcare disponibile public. Astfel, managerilor de flote le este mai ușor să își opereze flotele într-un mod mai flexibil și mai economic, având în același timp o imagine de ansamblu consolidată a tranzacțiilor pentru a gestiona costurile, a monitoriza economiile și a rambursa banii șoferilor pentru încărcarea la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.