UTA Edenred extinde rețeaua GNL și GNC prin parteneriatul cu Gasum

UTA Edenred extinde rețeaua GNL și GNC prin parteneriatul cu Gasum. Acordul prevede ca Finlanda să fie adăugată la rețeaua UTA de acceptare a gazelor naturale. Compania furnizează, în prezent, GNL în 12 țări și GNC în 21 de țări din Europa.Clienții săi pot accesa acum peste 50% din stațiile publice de GNL din Europa.

Clienții UTA Edenred pot accesa acum benzinăriile Gasum din Scandinavia; această fotografie ilustrează o stație Gasum din Turku, Finlanda

Precizările transmise ZIUA CARGO:

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de combustibili și servicii din Europa și este o companie Edenred, își extinde rețeaua de stații de gaz natural lichefiat (GNL) și gaz natural comprimat (CNG) din Scandinavia printr-un parteneriat cu Gasum Ltd., un actor important în sectorul gazelor nordice și expert în biogaz. Parteneriatul oferă clienților UTA Edenred acces la 17 stații Gasum din Suedia și 39 de locații din Finlanda – acesta din urmă marcând adăugarea Finlandei la rețeaua europeană de acceptare GNL și GNC a UTA.

Rețeaua UTA de acceptare a gazelor naturale cuprinde acum peste 250 de stații GNL din 12 țări și peste 1.400 de stații GNC din 21 de țări din Europa.

Carsten Bettermann, CEO al UTA Edenred: „Ne străduim în mod constant să ne extindem rețeaua de acceptare prin noi parteneriate pentru a servi clienții noștri în cel mai bun mod posibil, indiferent de tipurile de combustibil și energie pe care le folosesc pentru mobilitatea lor. Contractul cu Gasum extinde semnificativ oferta noastră de combustibil alternativ în Scandinavia și ne permite pentru prima dată să furnizăm GNL și GNC pentru clienții din Finlanda.”

Juho Kurra, business development manager Traffic la Gasum: „Suntem încântați să ne alăturăm rețelei de acceptare a UTA și să primim șoferii cu carduri UTA în stațiile Gasum. Parteneriatul oferă companiilor de transport o mai mare flexibilitate în achiziționarea de combustibili alternativi și susține viziunea noastră de a permite o mobilitate cu emisii scăzute pentru companiile europene de logistică.”

Biogazul și biogazul lichefiat ca opțiuni valoroase în contextul deficitului de gaze naturale Gasum este un furnizor de top de gaze nordice, cu o experiență vastă în biogaz și componentele biodegradabile ale deșeurilor. Compania își extinde în mod constant gama de stații de alimentare cu GNL/LBG și GNC/CBG, oferind o alternativă la motorină și la alți combustibili convenționali. Pe lângă GNL și GNC, toate stațiile Gasum oferă biogaz (CBG) și biogaz lichefiat (LBG). Deoarece acestea sunt produse obținute din diverse tipuri de deșeuri organice, ele oferă o alternativă valoroasă în contextul deficitului de gaze naturale cauzat de criza din Ucraina.

 

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 70.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare.

În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE. Pentru mai multe informații: www.uta.com

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţeimuncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 900.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări.Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).În concordanţă cu misiunea grupului, “Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală.De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility. Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosisteminterconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi.În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri. Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe. Pentru mai multe informații: www.edenred.com

 
Despre Gasum
 
Compania energetică Gasum este un expert nordic în domeniul gazelor și al pieței energetice. Gasum oferă servicii specializate pentru piața energetică și energie mai curată pentru industrie și producția combinată de căldură și energie electrică, precum și soluții de combustibili mai curați pentru transportul rutier și maritim. Compania își ajută clienții să își reducă propria amprentă de carbon, precum și pe cea a clienților lor. Împreună cu partenerii săi, Gasum promovează dezvoltarea către un viitor neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon pe uscat și pe mare. Grupul Gasum are aproximativ 380 de angajați în Finlanda, Norvegia, Suedia și Germania. Gasum este proprietate de stat a Finlandei.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.