UTA Edenred lansează UTA EasyFuel, card digital pentru combustibil

UTA Edenred a introdus, de curând, UTA EasyFuel, cardul digital pentru combustibil, pentru tranzacții sigure, simple și rapide. Cu ajutorul aplicației UTA EasyFuel, șoferii pot procesa tranzacțiile de combustibil direct la pompă, în timp real și în conformitate cu legile privind protecția datelor.

UTA EasyFuel oferă procesarea rapidă și sigură a tranzacțiilor de combustibil prin smartphone

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Utilizarea cardului digital pentru combustibil nu numai că elimină nevoia de a sta la coadă la casă, dar previne și frauda (în special furtul și utilizarea necorespunzătoare a datelor cardului) și le va oferi managerilor de parcuri auto un control mai strict asupra cantității de combustibil alimentată.

Noua soluție a UTA Edenred încorporează tehnologia CarPay-Diem, lider european în orchestrarea plăților mobile.

Inițial, UTA EasyFuel va fi disponibil în regiunea DACH – printr-una dintre cele mai mari rețele de acceptare a plăților mobile din regiune – până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2022. Apoi, va fi extins treptat în alte țări europene până la sfârșitul anului. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS, Android și Huawei și poate fi descărcată gratuit din app store-ul telefonului mobil.

Carsten Bettermann, CEO UTA Edenred, declară: „Prin digitalizarea cardurilor pentru combustibil, creștem semnificativ viteza și securitatea tranzacțiilor noastre. Pentru clienți, acest lucru înseamnă o experiență de alimentare mai sigură, mai rapidă și mai simplă. CarPay-Diem este partenerul ideal pentru implementarea procesării plăților mobile.”

Lukas Schneider, director pentru Parteneriate Strategice la UTA Edenred, declară: „Lansarea UTA EasyFuel este un pas important în evoluția noastră spre a deveni o platformă digitală all- in-one pentru cerințele de mobilitate ale clienților noștri.”

Frederic Stiernon și Alain Tayenne, fondatorii CarPay-Diem, declară: „Fiind unul dintre cei mai importanți și cei mai renumiți furnizori de carduri de combustibil din Europa, UTA Edenred este partenerul ideal pentru serviciile noastre. Suntem nerăbdători să implementăm acest proiect comun.”

Prin trecerea de la cardurile fizice pentru combustibil la un serviciu complet digital, UTA Edenred duce achiziția de combustibil în era digitală. Chiar înainte de pandemie, clienții cereau procesarea contactless a plăților pentru combustibil la pompe, astfel încât să nu fie nevoiți să stea la coadă la casă. Acum, UTA EasyFuel oferă o experiență de alimentare complet nouă. Nu doar clienții UTA Edenred beneficiază de procesarea mai rapidă și de securitatea îmbunătățită oferită de UTA EasyFuel, ci și partenerii UTA de acceptare a plăților.

 

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 70.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decontarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus,

În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred SE.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 900.000 de clienţi corporativi în 45 de ţări. Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanţă cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility. Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi. În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.