UTA Edenred, parteneriat cu JET pentru a-și extinde rețeaua de stații de alimentare în Austria

UTA Edenred a inițiat un parteneriat cu JET Tankstellen Austria GmbH, pentru creșterea numărului de puncte de acceptare de la 1.640 de stații de alimentare la aproximativ 1.800 în această țară.

de la stânga la dreapta: Gerhard Entholzer, manager Carduri pentru Proiecte de Afaceri Comerciale la JET; Harald Rötzer, managerul pe Austria al UTA Edenred; Robert Müller, teamlead AT/CH/BENELUX pentru Gestionarea Parteneriatelor Strategice la UTA Edenred și Björn Raphael, manager Comercial la JET 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Clienții UTA Edenred pot folosi acum cardurile UTA la stațiile JET pentru a cumpăra benzină și motorină, dar și accesorii și lubrifianți, iar în plus își pot spăla și mașina.
Lukas Schneider, Director pentru Parteneriate la UTA Edenred, declară: „Suntem încântați să facem parte din rețeaua JET. Această asociere conduce nu doar la extinderea rețelei noastre de parteneri din Austria, ci și a ofertei noastre la nivel național pentru parcurile auto.”

JET Tankstellen Austria GmbH, parte a grupului energetic american Phillips66, operează 160 de stații de alimentare JET în Austria, mai mult de 140 dintre acestea având la bază conceptul de succes stop & shop al BILLA. Stațiile JET sunt binecunoscute pentru gama largă de carburanți, magazine și servicii la prețuri competitive, cum ar fi cel de spălare a mașinii. De fapt, compania este în acest moment cel mai popular furnizor de carburanți din Austria. (Sursă: Studiu de piață „Markttest 2022″).

În plus, JET este singurul furnizor de carburanți din Austria care permite decontarea
carburantului în magazin dar și direct la pompă. Procesarea directă la pompă nu doar că
duce la economie de timp, ci presupune și o reducere de 0,5 eurocenți per litru de carburant – un beneficiu valabil pentru toți clienții UTA Edenred. Clienții UTA Edenred au parte și de un abonament de spălare a vehiculului special pentru segmentul de clienți privați ai JET, în cadrul căruia fiecare a opta spălare este gratuită.

Gerhard Entholzer, manager Carduri la JET Tankstellen Austria: „Cooperarea cu UTA
Edenred ne permite să explorăm domeniul cardurilor de carburant, să accesăm noi segmente de clienți, să creștem volumul și numărul de clienți din locațiile noastre existente.”

Datorită extinderii sale în Austria, rețeaua europeană de puncte de acceptare a UTA Edenred cuprinde acum mai mult de 79.000 de puncte de acceptare în 40 de țări, punându-le la dispoziție clienților carburanți convenționali și alternativi, o rețea de încărcare electrică
compusă din mai mult de 415.000 de puncte de încărcare (momentan accesibile pentru
clienții din Germania, dar lista țărilor acceptate va crește) plus servicii suplimentare pentru
vehicule, cum ar fi cele de avarie, tractare, reparații și spălare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.