UTA Edenred, parteneriat cu Rompetrol Downstream

UTA Edenred extinde rețeaua de acceptare în România, printr-un parteneriat cu Rompetrol Downstream. Clienții UTA pot accesa acum rețeaua de stații proprii Rompetrol din locații cheie din țara noastră și, prin prezentarea cardului UTA, pot alimenta cu întreaga gamă de combustibili ce provin de la cea mai mare rafinărie din România și una dintre cele mai moderne și complexe din regiunea Mării Negre.

Parteneriatul aduce un plus de confort și ușurință în condus pe teritoriul României.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, companie membră a grupului Edenred, anunță că își extinde rețeaua de acceptare în România printr-un parteneriat cu Rompetrol Downstream, operatorul de stații de combustibil și rafinarii de petrol deținut de KMG International.

Clienții UTA pot accesa acum rețeaua de stații proprii Rompetrol din locații-cheie din toată România, de la centrele orașelor până la autostrăzi și drumuri principale. Folosind cardurile UTA, aceștia pot alimenta cu benzină, motorină și GPL.

„Suntem încântați să oferim clienților care călătoresc prin România mai multe opțiuni de alimentare cu combustibil, pentru călătorii mai eficiente, confortabile și mai convenabile”, spune Lukas Schneider, chief strategic partnerships officer la UTA Edenred. „Rompetrol este un brand consacrat care se bucură de o reputație premium în România și regiunea înconjurătoare. Ca atare, se integrează foarte bine cu rețeaua noastră europeană de acceptare. Suntem încântați să urăm bun-venit Rompetrol în rețeaua UTA.”

Pe lângă rețeaua din România, brandul Rompetrol operează mai multe stații și în Bulgaria, Moldova și Georgia. Toate locațiile sunt deservite de rafinăria de petrol emblematică a companiei, Petromidia, din Marea Neagră, care are o capacitate anuală de procesare de peste 5 milioane de tone. Cu mai mult de patru decenii de experiență în industria petrolieră, Rompetrol Downstream este renumit pentru nivelul ridicat de servicii, calitatea produselor și tehnologia de ultimă generație, inclusiv sistemul său unic de plată la pompă.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) este unul dintre cei mai atale furnizor de servicii de mobilitate din Europa. Cu UTA Edenred, operatorii de flote comerciale de toate dimensiunile pot accesa peste 70.000 de atal de acceptare în 40 de țări. Serviciile UTA Edenred include atal fără numerar la combustibili convenționali și alternativi, independent de marcă; o rețea de încărcare în creștere rapidă pentru vehicule electrice și hibride; decontare atale a taxelor în 26 de țări europene; servicii auto, cum ar fi servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare; și rambursări de TVA și accize pe combustibil prin intermediul partenerilor UTA Edenred. În plus, prin platforma digitala UTA Edenred, clientii au atal la software performant pentru planificarea combustibilului, managementul flotei și telematică, precum și carduri digitale de combustibil pentru gestionarea rapidă și convenabilă a realimentării prin smartphone.

UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2022” într-un sondaj realizat de revista atale Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, UTA Edenred face in atale parte din Edenred SE.

Edenred este lider de piață ca platformă digitala de servicii şi plăți şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieței muncii, conectând peste 50 de milioane de angajați şi 2 milioane de comercianți parteneri în 45 de țări  prin intermediul a peste 900.000 de companii client.

Edenred oferă soluții de plată cu destinații specifice pentru alimentație (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluții multi-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaților) şi plăți corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanță cu misiunea grupului, “Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și ata piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility.

Cei 10.000 de angajați Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piața muncii într-un atale interconectat, mai sigur, mai atale şi mai prietenos zi de zi.

În 2021, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicații mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good, CAC 40 ESG  şi MSCI Europe.

KMG International – Rompetrol Downstream este divizia de retail a Grupului KMG International din România.

La sfârșitul lunii iunie 2022, atale de distribuție al Rompetrol Downstream cuprindea 1.222 de atal de vânzare, atale rețeaua de stații atale, stații partenere și stații mobile (express, baze interne de 9 și 20 de atale), în creștere cu 154 de unități față de numărul înregistrat la sfârșitul lunii iunie 2021. În plus, compania operează și 6 depozite de combustibil în România, circa 200 de atal de încărcare auto cu gaz petrolier lichefiat – GPL și peste 7.000 de atal de distribuție pentru butelii GPL/Rompetrol casnice. Prin extindere, gama diversificată de produse și servicii, atale posibilitatea încărcării mașinilor electrice sau aplicații mobile, stațiile Rompetrol au evoluat devenind centre de servicii și furnizori de energie pentru clienți.

Rompetrol Downstream a dezvoltat produse și servicii atale atale să răspundă nevoilor legate de proximitate, introducând pentru prima ata pe piața locală serviciul de retragere de numerar. Un concept unic „Zero Contact” a fost lansat în 2020, prin care clienții, cu cardul de alimentare cu combustibil Fill & Go, pot alimenta direct la pompă folosind metoda online pentru plata facturilor curente. Divizia de retail a Grupului KMG International a finalizat în 2018 montarea primei benzinării Rompetrol cu panouri solare de mare capacitate, o premieră pentru România și regiunea Mării Negre.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.