UTA își extinde rețeaua de GNL prin parteneriat cu LIQUIND 24/7

UTA, unul dintre principalii furnizori de carduri de combustibil și servicii din Europa, cooperează cu LIQUIND 24/7. Cu efect imediat, clienții au acces la opt stații de alimentare GNL operate de operatorul stației de alimentare din Berlin, care sunt situate în Duisburg, Sülzetal, Crailsheim, Strullendorf, Mannheim, Göttingen, Wustermark și Schüttorf.

Stație de alimentare GNL LIQUIND 24/7 în Strullendorf, Franconia Superioară

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

În cursul acestui an, alte locații ale noului partener vor fi conectate la rețeaua furnizorului de servicii de mobilitate UTA. Odată cu extinderea actuală, rețeaua de aprovizionare cu GNL cu acceptanță UTA crește la aproape 170 de stații în hub-uri de transport importante din zece țări, devenind în prezent cea mai mare rețea de GNL din Europa.

Stațiile de alimentare sunt afiș ate în aplicaț ia gratuită de căutare a stațiilor UTA, care arată de asemenea, drumul către cea mai apropiată spălătorie auto sau service auto.

„Odată cu dezvoltarea rețelei noastre de aprovizionare cu GNL, satisfacem cererea tot mai mare de combustibili alternativi”, explică Carsten Bettermann, CEO al UTA. „În acest fel, vom putea oferi clienților noștri o siguranță mai mare a aprovizionării pe toate rutele din Europa, în viitor. În același timp, oferim expeditorilor stimulentul pentru a trece la combustibili ecologici.

„UTA lucrează, în prezent, în zona GNL cu 70 de parteneri, la care sunt oferite și cursurile obligatorii de siguranță pentru realimentarea GNL. Rețeaua completă a punctelor de acceptare UTA include, în prezent, 67.000 de stații de alimentare în toată Europa. În plus față de furnizorii de combustibili convenționali, în viitor vor fi conectate mai multe stații de alimentare multi-energie, care oferă și GNL, hidrogen, GPL și GNC. LIQUIND 24/7 are, în prezent, 13 stații de alimentare cu GNL în Germania, iar alte douăsprezece sunt deja planificate. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu un partener cunoscut precum UTA și, astfel, să extindem și mai mult oferta de GNL”, spune Philip Maximilian Braunschweig, șef de vânzări la LIQUIND.

„Nu vrem doar să facem ca avantajele ecologice și economice ale combustibilului alternativ să fie disponibile pe scară largă pe piața germană, ci planificăm și o lansare europeană în viitor”.

La urma urmei, GNL este un combustibil alternativ promițător din mai multe puncte de vedere. Nu numai că, costurile cu combustibilul sunt mai mici pentru camioanele de peste 18 tone, cu un rulaj anual de cel puțin 100.000 de kilometri, decât pentru un vehicul alimentat cu diesel. În plus, camioanele GNL obțin un scor scăzut de praf fin, azot, CO2 și nu în ultimul rând, zgomot, ceea ce reprezintă un avantaj, în special pentru livrările în afara orelor standard.

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA) este unul dintre liderii pe piaţa cardurilor de combustibil si serviciilor din Europa. Companiile client pot folosi sistemul de carduri UTA pentru a alimenta cu combustibil, fără numerar, în peste 67.000 de stații de alimentare din diverse rețele, în 40 de țări europene și pot beneficia de alte servicii precum decon- tarea taxelor de drum, servicii de reparații, servicii de intervenție în caz de pană și tractare. În plus, În plus, rambursările de TVA și accizele pe combustibil pot fi solicitate prin intermediul unui partener UTA, furnizor de servicii specializate. UTA a fost votat „Cel mai bun furnizor de carduri de combustibil pentru IMM-uri 2021” într-un sondaj realizat de revista germană Wirtschaftswoche și de institutul de cercetare a pieței ServiceValue. Compania, care a fost înființată în 1963 de Heinrich Eckstein, este deţinută astăzi de Edenred.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este partenerul de zi cu zi al întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări. Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale). Aceste soluţii cresc calitatea vieţii şi puterea de cumpărare a angajaţilor, îmbunătăţesc atractivitatea şi eficienţa companiilor, şi animă piaţa muncii şi economia locală. De asemenea, facilitează accesul la o alimentaţie mai sănătoasă, produse mai sustenabile şi soluţii de soft mobility. Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi. În 2020, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri. Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, FTSE4Good şi MSCI Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.