VGP extinde parcul logistic din Timișoara cu o nouă clădire

VGP marchează o nouă etapă în dezvoltarea VGP Park Timișoara prin extinderea parcului logistic, cu construirea celei de-a opta clădiri.

Cu o suprafață închiriabilă generoasă de 32.768 m², din care 11.575 m² sunt încă disponibili, această nouă clădire oferă spații adaptabile și eficiente pentru nevoile diverse ale clienților.

„Noua clădire este echipată cu facilități de ultimă generație, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer, și va fi certificată BREEAM Excellent. Pentru a îmbunătăți eficiența operațională, clădirea include rampe de încărcare cu diferență de nivel și drive-in-uri, facilitând manipularea și transportul mărfurilor. Iluminatul avansat cu LED asigură o iluminare optimă și economii semnificative la costurile de energie. Contorizarea inteligentă permite monitorizarea și gestionarea eficientă a consumului de energie, iar pardoseala industrială robustă și rezistentă face față celor mai intense solicitări. În plus, clădirea oferă posibilitatea de a adăuga panouri fotovoltaice, permițând generarea de energie verde direct la punctul de consum. VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic și prietenoase cu mediul, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil și ecologic. Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM sau DGNB, reflectând angajamentul companiei pentru dezvoltare durabilă și crearea de spații logistice și industriale cu impact minim asupra mediului”, a transmis compania.

Pentru toate clădirile sale noi, VGP urmărește un nivel de clasificare „Excellent”.

VGP Park Timișoara este un centru logistic și industrial de primă clasă, poziționat strategic în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara. Parcul are deja șapte clădiri finalizate și găzduiește clienți din diverse sectoare, inclusiv transport, logistică, servicii de curierat, producție auto și electronice. VGP Park Timișoara se întinde pe o suprafață de 349.098 mp, oferă o suprafață de închiriat de 178.861 mp și are 15.383 mp în prezent disponibili pentru noi chiriași.

„Locația sa excelentă, facilitățile moderne și inovatoare, opțiunile flexibile de extindere, serviciile de suport cuprinzătoare, operațiunile eficiente din punct de vedere al costurilor și accesul la o forță de muncă calificată fac din VGP Park Timișoara o destinație ideală pentru afacerile cae doresc să-și stabilească sau să-și extindă operațiunile. Parcul oferă unități începând de la 1.500 mp și soluții personalizate pentru operațiuni logistice de mare amploare”, precizează VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.