VIDEO. Circulație deschisă pe lotul Jilava-Popești Leordeni al A0 Sud

CNAIR a deschis circulația, în 15 aprilie, pe lotul Jilava-Popești Leordeni al Autostrăzii București (A0) Sud, situat între DN5 și DN4, după finalizarea lucrărilor de construire.

Încheierea lucrărilor pe încă un segment al Llotului 1 (Glina-Vidra) al sectorului de Sud al Autostrăzii de Centură a Capitalei face posibilă circulația și pe cei 6 km din cei 16,3 km ai Lotului 2 (Vidra-Bragadiru), finalizați la sfârșitul anului trecut.

De astăzi ce circulă pe aproape jumătate (23,3 km) din semi-inelul sudic al A0 (52 km)! Constructorul turc a finalizat lucrările pe încă 7 km ai A0 Sud, ceea ce face posibilă circulația în regim de autostradă între intersecțiile dintre A0 Sud și DN6, DN5 și DN4. Acești 7 km se adaugă celor 16,3 km finalizați anul trecut între localitățile Vidra și Bragadiru. Pe Lotul 1 al A0 Sud lucrările vor continua astfel încât cel mai târziu în luna iulie să fie deschisă circulația și pe cei aproape 10 km care vor asigura legătura cu A2 (Autostrada Soarelui)”, a scris pe Facebook directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, postând și un filmuleț de la inaugurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.