VW ID.Buzz Cargo este International Van of the Year 2023

ID.Buzz Cargo a fost distins cu premiul „International Van Of The Year 2023”. Carsten Intra, directorul executiv al Volkswagen Vehicule Comerciale, a acceptat premiul de la Jarlath Sweeney, președintele IVOTY, la evenimentul de deschidere al VDA „Stars of the Year” din cadrul IAA Transportation 2022, pe 19 septembrie.

Jarlath Sweeney, președintele IVOTY, înmânează premiul IVOTY 2022 lui Carsten Intra, CEO VW Commercial Vehicles.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

ID Buzz Cargo a primit acest râvnit premiu internațional chiar înainte de lansarea pe piață. Vehiculul a fost dezvoltat exclusiv pentru transportul cu baterii electrice și va fi predat clienților cu un bilanţ neutru în CO2. „Suntem onorați și mândri să primim acest premiu pentru ID.Buzz Cargo. Un mare ,Mulțumesc!’ juriului IVOTY și tuturor celor de la Volkswagen Vehicule Comerciale care au contribuit la realizarea ID.Buzz Cargo, cea mai bună dubă din clasa sa”, a afirmat Carsten Intra.

Președintele IVOTY, Jarlath Sweeney, a prezentat premiul în numele celor 34 de jurnaliști internaționali de vehicule comerciale care alcătuiesc juriul IVOTY: „Nu se întâmplă prea des să apară un concept de furgonetă complet nou și să trezească atât de multă atenție pe piață. Felicitări echipei de dezvoltare Volkswagen Commercial Vehicle pentru crearea acestui vehicul unic.

ID Buzz Cargo, în varianta de motorizare de 150 kW/204 CP, are un consum de putere combinat în kWh/100 km: 22,2-20,4, iar emisiile de CO2 combinate în g/km sunt 0.

Despre Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV)

La fabricile din Hanovra (Germania), Poznań (Polonia), Września (Polonia) și Pacheco (Argentina), aproximativ 24.000 de angajați produc Transporter, noile linii de modele Multivan, Caddy, Crafter și Amarok, iar din mai 2022 ID. Buzz – versiunea complet electrică a emblematicului Bulli. În cadrul Grupului Volkswagen, VWCV este, de asemenea, marca principală pentru conducerea autonomă și pentru ofertele de mobilitate, cum ar fi Mobility-as-a-Service și Transport-as-a-Service – domenii în care compania modelează viitorul mobilității. În acest fel, brandul transportă societatea de mâine cu toate cerințele sale pentru o mobilitate curată, inteligentă și durabilă. 

Transportăm succesul, libertatea și viitorul”, promisiunea de marcă a Volkswagen Commercial Vehicles.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.