WebEye, afaceri în creștere

WebEye a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 15% în anul financiar încheiat la 31 mai 2018.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

Furnizorul de soluții telematice WebEye Romania a raportat o cifră de afaceri de 3.942.245,15 euro pentru anul financiar 1 iunie 2017 – 31 mai 2018, cu 15% mai mult față de anul financiar precedent și estimează că va avea o creștere de 5.000 de soluții active noi în 2018. 

La finalul anului 2017, WebEye a avut o cifră de afaceri de 3.681.797,71 euro.

Compania mizează și în 2018 pe un avans al business-ului, principalele motoare fiind Bucureștiul și Suceava, zone din care WebEye a câștigat clienți noi, în principal din categoria vehiculelor cu masă totală maximă autorizată de 40 de tone.

Deși s-a concentrat asupra transportatorilor cu parcuri auto formate preponderent din mașini grele, atenția WebEye se va orienta în anii următori și pe segmentul vehiculelor comerciale ușoare de 3,5 tone. Prin urmare, vor apărea soluții inovatoare bazate pe așteptările jucătorilor din zona flotelor LCV (Light Commercial Vehicles). 

„România continuă să fie o piață importantă pentru grup și iată că rezultatele continuă să confirme acest lucru. Lansarea de produse noi este esențială în telematică, iar WebEye are deja pe piață anul acesta o soluție nouă, Truck Navigator, care se adresează marilor transportatori. Este o soluție care a fost primită bine de clienții noștri și care credem că va genera beneficii pentru transportatori. În plus, luna trecută am preluat operațiunile dealer-ului Lochner, așa că estimăm că vom avea o creștere a unităților active de la 10.000 la 15.000 anul acesta doar la nivelul României”, a spus Levente Gall, directorul general al WebEye CEE. 

În 2018, WebEye a semnat un contract cu unul dintre liderii pieței de curierat, FAN Curier, care se va derula de-a lungul a cinci ani și prevede instalarea de soluții telematice pe cele 1.400 de mașini ale companiei. Noul client a optat pentru un pachet complex, care să îi furnizeze informații detaliate despre activitatea zilnică a flotei – consumul de combustibil, modul în care șoferii exploatează mașinile, numărul de  kilometri parcurși -, precum și soluții pentru securitatea mărfurilor.

De asemenea, grupul a câștigat în ultimul an clienți importanți în Ungaria  – jucători mari precum Maltacourt, Volanbusz (cel mai mare operator de autobuze din Ungaria), IKR Agrar Kft.

În total, grupul WebEye estimează că va atinge 63.500 de soluții active până la sârșitul acestui an.

 Despre WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. În 2017, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.