ZF redenumește Divizia de Sisteme de Siguranță Pasivă în „ZF LIFETEC”

Grupul ZF a anunțat rebrandingul Diviziei Sisteme de Siguranță Pasivă în „ZF LIFETEC”, prin separarea juridică a acesteia.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În 2023, Sistemele de Siguranță Pasivă ZF au realizat vânzări de aproximativ 4.7 miliarde de euro. Ca furnizor principal de sisteme de siguranță pasivă, ZF LIFETEC urmărește o strategie bine definită pentru a crește și mai mult vânzările și profitabilitatea ca o afacere independentă, stimulată de megatendințele din industria auto și de reglementările de siguranță din ce în ce mai riguroase.  

Holger Klein

„Divizia noastră de Sisteme de Siguranță Pasivă s-a dezvoltat excelent. Ca brand independent, ZF LIFETEC dobândește scopul strategic pentru a accelera și mai mult creșterea vânzărilor și profitabilitatea”, a declarat Holger Klein, CEO al Grupului ZF. „Procesul de separare avansează bine și continuăm să explorăm opțiuni pentru dezvoltarea ZF LIFETEC în viitor.”

„Anunțul de astăzi despre noul brand ZF LIFETEC este un semnal vizibil, atât intern cât și extern, al poziționă Martin Fischer, membru în Consiliul de Administrație al Grupului ZF, responsabil pentru Divizia de Sisteme de Siguranță Pasivă.

Rudolf Stark

Rudolf Stark, managerul Diviziei Sisteme de Siguranță Pasivă ZF, a adăugat: „Noul brand ZF LIFETEC combină misiunea noastră de a salva vieți cu abordarea bazată pe tehnologie. Ne propunem o creștere stimulată de megatendințele auto și de trendurile în creștere la nivel global ale reglementărilor de siguranță. Noul nostru brand se identifică cu un nivel extraordinar de siguranță pentru ocupanții vehiculelor.”

În octombrie 2022, Grupul ZF a inițiat separarea Diviziei Sistemelor de Siguranță Pasivă, oferindu-i mai multe opțiuni strategice pentru dezvoltarea viitoare în vederea posibilității unei creșteri mai mari în vânzări și profitabilitate. Cu noul brand, ZF LIFETEC începe călătoria ca și companie independentă, valorificând poziția robustă într-o piață de creștere structurală mai puțin afectată de schimbările din industria auto.

ZF LIFETEC este unul dintre principalii furnizori de echipamente de siguranță pasivă cu o prezență globală în 46 de locații din 18 țări și o cotă de piață de peste 20 la sută din vânzările globale în categoriile sale de produse principale. Portofoliul complet de produse include sisteme de retenție gonflabile, sisteme pentru volane și centuri de siguranță, variind de la vehicule mici din segmentul de volum până la cele mai sofisticate vehicule de lux. Bazându-se pe relații solide cu o bază diversificată de clienți de OEM la nivel mondial, stimulată de calitate excepțională și colaborări în cercetare și dezvoltare, precum și pe o puternică platformă globală de inovație, ZF LIFETEC este bine poziționată  pentru oportunități viitoare de creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.