ZIUA CARGO, partener USER la „Romanian Freight Forwarder’s Day”

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) organizează,în 23 mai, la Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), prima ediție a „Romanian Freight Forwarder’s Day”, prin care își propune să reunească toate companiile de expediții și logistică din țară, furnizorii acestei industrii, mediul de afaceri, mediul academic și revistele de specialitate. ZIUA CARGO este partener al USER la acest eveniment.

Precizările USER:

„Anul 2024 a venit cu o serie de noi încercări, dar și posibilități pentru industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă. În contextul provocărilor, atât globale, cât și naționale, precum și al vremurilor incerte, este esențial pentru casele de expediții să se unească și să se pregătească în consecință.Este important să discutăm deschis despre toate problemele cu care ne confruntăm sau care se întrevăd într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, găsind împreună soluții. Felul în care companiile de expediții vor fi deschise la dialog și se vor adapta va determina reziliența acestora în fața pieței”, transmite USER. 

De asemenea, Uniunea precizează că „este esențial să ne facem auzită vocea în fața autorităților naționale și internaționale, în fața partenerilor subcontractanți, precum și în fața clienților, subliniind rolul caselor de expediții de „arhitect al transporturilor”, nu de simplu intermediar care încasează un comision”. „Este plăcut și de folos să ne cunoaștem între noi, să creăm punți de colaborare, să știm că ne putem baza unii pe alți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.