282 de călători, prinşi fără bilet în trenurile Regio Târgovişte – Bucureşti

La un supracontrol desfăşurat în trenurile Regio 9110 şi 9102 de pe ruta Târgovişte – Bucureşti Basarab au fost depistaţi, marţi dimineaţă, 282 de pasageri fără legitimaţii de călătorie. La acţiunea ce a avut loc în staţia Săbăreni au participat 20 de controlori de la CFR Călători, 20 de poliţişti de la Transport Feroviar şi 30 de jandarmi.

Din totalul celor prinşi călătorind fraudulos, 237 au achitat biletul la tarif de taxare în tren, în valoare totală de 4.380 lei. Pasagerilor care nu au plătit biletul le-au fost eliberate 45 de procese verbale de contravenţie.

În urma acestui control, în intervalul orar 5.00-8.00, la casele de bilete din staţiile de pe ruta Târgovişte – Bucureşti, s-a constatat o creştere cu aprox 40% a încasărilor de bilete faţă de aceeaşi perioadă a zilei precedente.

Aceste demersuri se înscriu în programul de combatere a călătoriei fără bilet în trenurile de călători. Controalele vor continua în perioada următoare şi pe alte secţii de circulaţie şi trenuri cu trafic semnificativ de navetă, anunţă CFR Călători. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.