PMB: Procedura de prelungire a autorizațiilor de taxi

În cadrul procedurii de prelungire a autorizatiilor taxi care expiră la data de 28.02.2015, dintr-un total de 7.400 de autorizații supuse vizării în perioada începând din 3.11.2014 au fost depuse documentații de prelungire a circa 5.000 de autorizații, informează Primăria Municipiului București (PMB).

„Dintre acestea, până în momentul de față au fost prelucrate 4.700, aproximativ 2.150 fiind documentații complete, iar pentru restul au fost transmise către operatori solicitări de completare a documentațiilor”, se arată în comunicatul remis redacției din partea reprezentanților PMB.

Alte informații importante:

Data limita pentru depunerea cererilor de prelungire a autorizatiilor taxi, insotite de documentatia aferenta, este 28.02.2015. „Deținătorii de autorizații taxi care doresc să își prelungească autorizația sunt rugați să depună documentația necesară până la data precizată”, arată PMB.

Chiar dacă 28 februarie este o zi de sâmbătă, nelucrătoare, ghișeul de primiri autorizații va avea program normal de zi lucrătoare, fiind deschis până la ora 16:30 (Registratura PMB din bulevadrul Regina Elisabeta nr. 42).

Începând cu data de 02.03.2015 va fi demarată procedura de eliberare a autorizațiilor prelungite, în conformitate cu un program ce va fi afișat pe site-ul Primăriei Municipiului București.

Pentru ridicarea noilor autorizații, operatorii de taxi trebuie să se prezinte cu autorizația care expiră, în original, și cu următoarele documente în copie și original:

– talonul mașinii (ITP taxi)

– asigurare persoane și bagaje

– agreerea mașinii. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PÂLȘU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.