STB construiește 18 tramvaie Bucur

Societatea de Transport București (STB) construiește 18 tramvaie noi Bucur LF-CA și pune la bătaie aproape 6,4 milioane de euro, pentru amenajarea interioară și exterioară (inclusiv proiectare/design) a acestor vehicule.

Amenajarea include toate elementele necesare pentru construirea la interior și la exterior a acestor vehicule noi, incluzând instalații electronice, de aer condiționat, sistem de informare a călătorilor, cabina conducătorului de vehicul, scaune, iluminat etc.

Licitația a fost lansată pe 3 august, iar până la data-limită (6 septembrie) a fost depusă o singură ofertă, din partea Asocierii Ingenious Machinery Solutions SRL – Support Real IFN SA – Railtec Systems Integrations SRL.

Tipul contractului este acord-cadru, in valoare de aproape 6,4 milioane de euro. Astfel, vor fi derulate contracte subsecvente ce vor fi încheiate „în funcție de necesitățile STB, respectiv doar pentru numărul de tramvaie ce vor fi construite și, în consecință, doar cu sumele aferente numărului de tramvaie efectiv construite”, precizează STB.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.