STB: Tramvaiul 41 nu circulă în următoarele 3 weekenduri

Circulația tramvaielor 41 va fi suspendată în următoarele trei săptămâni, în zilele de weekend, respectiv 14 – 15 septembrie, 21 – 22 septembrie și 28 – 29septembrie, pentru definitivarea lucrărilor la suprastructura podului peste Şoseaua Virtuţii, în zona aflată deasupra traseului liniei de tramvai.

„Constructorul acestui proiect trebuie să asigure, în continuare, condiţiile de lucru în siguranţă şi fără riscuri”, argumentează Societatea de Transport București (STB).

Totodată, de luni până vineri, până la sfârşitul lunii septembrie 2019, tramvaiele liniei 41 vor circula doar până la orele 23:00.

Pentru asigurarea unei capacităţi de transport sporite în zonă, STB SA va suplimenta cu un număr de 20 de autobuze parcul liniilor navetă deja existente, respectiv 641 şi 642.

În plus, vor mai fi suplimentate liniile de tramvai 47, 1 şi 10, care converg în zona traseului liniei 41, cu un număr de 19 vagoane.

“Societatea de Transport Bucureşti va monitoriza permanent fluxurile de călători în zona deservită de această linie importantă și va propune forurilor decizionale, în mod operativ, modificări ale capacității de transport, în funcție de cerere”, se mai arată în comunicatul transmis redacției.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.