20 de Karsan Jest pentru Galați

În urma unei licitații organizate de primăria din Galați pentru Transurb, compania de transport public local, autobuzul urban de mici dimensiuni Karsan Jest a fost desemnat câștigător.

Vara care tocmai s-a încheiat a marcat înnoirea parcului vehiculelor ce deservesc transportul public Galați. Anadolu Automobil Rom, unic importator al brand-ului Karsan, a semnat contractatul de livrare a 20 de unități Karsan Jest către Primăria Municipiului Galați.

Evenimentul prilejuit cu ocazia semnării contractului i-a avut ca persoane cheie din partea celor două părți pe Magda Peșu, director general al Anadolu Automobil Rom, și pe Florin Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

Detalii contractuale

În total, achiziția însumează 6,2 mi lioane de lei. Această sumă cuprinde și panouri indicatoare de traseu, sisteme de informare călători cu monitoare LED, sistem de supraveghere video cu 5 camere și unitate de stocare DVR, sonde litrometrice pentru mă surarea consumului de carburant și sistem de monitorizare flotă cu GPS.

De asemenea, pentru validatoare a fost montat un sistem de cablaj conform cerințelor tehnice specifice ale Transurb. Pe lângă vehiculele livrate și dotate corespunzător caietului de sarcini, importatorul Anadolu Automobil Rom se angajează să furnizeze și 40 de anvelope de rezervă, scule, precum și sisteme de verificare (SDV-uri) specifice, necesare pentru mentenanță și diagnoză.

Livrare în octombrie

Primul vehicul va fi livrat la jumătatea lunii octombrie a acestui an, pentru o perioadă de testare de două săptămâni, urmând ca, ulterior, să fie livrate și celelalte 19 unități, până la jumătatea lunii ianuarie a anului 2020.

Despre Anadolu Automobil Rom

Importatorul Anadolu Automobil Rom este o companie românească înființată în 2006 ce are ca scop furnizarea, întreținerea și repararea autobuzelor.

De-a lungul timpului, AAR a de venit partener de încredere pentru mai multe firme de transport public și de transport interurban de persoane. Compania, cu capital integral românesc, a furnizat peste 3.000 de vehicule de transport persoane, la nivel național.

Despre Karsan Otomotiv

Karsan Otomotiv a fost înființată în 1966, ca parte integrantă a concernului Koç. Din 1998, compania a fost integrată în Kıraça Holding. Scopul său a fost producția de autovehicule, de la autoturisme, la vehicule comerciale. Modernele uzine Karsan sunt am plasate în orașul Bursa din Turcia. Aici se produc furgonetele Hyundai H350 pen tru Hyundai Motor Company, minibuze, camioane, autobuzele Menarinibus și gama Karsan, ce include modelele urbane Jest, Atak și Star.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.