A fost lansat noul Nissan X-Trail

Nissan face încă un pas pe piața vehiculelor electrificate, odată cu premiera regională a celei de-a patra generații a modelului X-Trail. Aproape 7 milioane de unități au fost vândute la nivel global din generațiile anterioare.

Noul model Nissan împarte același ADN cu cele trei generații X-Trail precedente: design robust, elemente practice versatile și sistem avansat de tracțiune integrală. Noul X-Trail va fi disponibil atât cu cinci, cât și cu șapte locuri, o soluție convenabilă pentru călătoriile cu familia extinsă sau cu prietenii.

Datorită noii platforme CMF-C a Alianței, un exemplu de inginerie avansată, inovație și tehnologie de ultimă generație, noul X-Trail ridică încă o dată ștacheta în segmentul crossover. Clienții pasionați de aventură se vor bucura din plin de performanța dinamică îmbunătățită și tehnologiile avansate de electrificare oferite de noua generație X-Trail.

Înlocuirea unui simbol precum X-Trail este o responsabilitate uriașă. S-a impus pe piață ca un vehicul prin care familiștii pot porni în aventuri, așadar, știm deja ce apreciază clienții noștri. Cea de-a patra generație X-Trail oferă capabilitățile necesare pentru outdoor, cu un sistem avansat de propulsie electrificată și tracțiune integrală, combinat cu o tehnologie intuitivă și confortabilă”, a declarat Francois Bailly, Senior Vice President, Chief Planning Officer, regiunea Nissan AMIEO . 

Noul X-Trail este un adevărat succes pentru tehnologia inovatoare Nissan. De la e-POWER, sistemul electric de propulsie care oferă senzația inconfundabilă de propulsie electrifică, la răspunsul instantaneu și siguranța oferite de sistemul nostru electric e-4ORCE, până la sistemele avansate de asistență a șoferului disponibile sub toate formele și până la versatilitatea interiorului – noul X-Trail a fost proiectat de la zero pentru a satisface nevoile foarte exigente ale clienților noștri. De peste 20 de ani, X-Trail a fost sinonim cu practicul, confortul, siguranța și încrederea. Adăugați tehnologie intuitivă și design robust și suntem încrezători că noul X-Trail va avea la rândul său succesul generațiilor anterioare”, a declarat Leon Dorssers, vicepreședinte regional Senior, marketing și vânzări, regiunea Nissan AMIEO.

FIȘĂ TEHNICĂ:

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.