Noi rute FlixBus

FlixBus anunță o nouă etapă de extindere a rețelei verzi din România și lansează noi curse din zona de vest a țării spre Praga, Salzburg, Rosenheim și München.

Noile curse  încep din 11 aprilie, dar pasageri își pot planifica deja călătoriile în aceste orașe, biletele fiind disponibile.

Cursă directă Timișoara – Praga

Autocarele verzi vor opera noi curse directe spre capitala Cehiei din Timișoara și Arad. Astfel, pentru Timișoara, Praga devine cea de a treia capitală Europeană cu o conexiune FlixBus directă alături de Viena și Budapesta. Pasagerii din regiunea de vest a țării vor avea la dispoziție 5 curse pe săptămână pentru a călători direct spre Praga.

O  nouă cursă de noapte spre München

Tot din 11 aprilie, operatorul cu cea mai mare rețea de autocare pe distanțe lungi din Europa va introduce o cursă de noapte directă spre München. Cursa va fi disponibilă pentru locuitorii din Lugoj, Arad și Timișoara.

Compania operează deja o cursă spre München, cu plecare din București. Acum, și mai mulți pasageri români vor putea călători direct spre Austria și Germania. Autocarele vor opera 5 curse directe din vestul țării spre Salzburg, Rosenheim și München, săptămânal.

Din Arad se poate călători direct spre orașe din Germania (cum ar fi Berlin, Frankfurt, Dortmund, Hamburg), Belgia (Bruxelles, Antwerp, Charleroi), Olanda (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht), Franța (Strasbourg, Bordeaux sau Marsilia) și Italia (Milano, Veneția sau Genova).

Conexiuni directe spre 15 țări

Compania oferă conexiuni directe din București spre 15 țări din Europa. Obiectul principal al operatorului de transport de distanțe lungi este să conecteze cât mai multe regiuni mici și mijlocii la rețeaua europeană. Introducerea unor noi curse directe este încă un pas important pentru a oferi gamă mai largă de călătorii accesibile și sustenabile unui număr cât mai mare de pasageri români.

„Suntem încântați să lansăm rute noi FlixBus din vestul României. Anul trecut, în sezonul de vară, Austria și Germania s-au numărat printre destinațiile favorite ale românilor. Extinderea rețelei FlixBus reflectă interesul crescut al pasagerilor pentru a aceste destinații”, a declarat Laszlo Arany, Managing Director Regional FlixBus.

Biletele pentru noile curse se pot achiziționa de pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației online, dar și de la agențiile de turism partenere. Parteneri locali ai companiei oferă bilete în peste 1.600 de puncte de vânzare în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.