Autobuzele Isuzu, demaraj puternic pe piața din România

Vânzările de autobuze Isuzu s-au dublat în România, în 2018 comparativ cu media ultimilor 3 ani, iar compania producătoare, Anadolu Isuzu, își propune să se dezvolte în continuare pe piața locală.

De la începutul activității pe plan local, în urmă cu aproximativ 20 ani, și până în prezent, Anadolu Isuzu a comercializat aproximativ 1.500 de autobuze, care deservesc în momentul de față locuitori din orașe importante ale României, precum Iași, Sibiu și Constanța.

Anadolu Isuzu este totodată și unul din cei mai importanți jucători la nivelul întregii piețe locale de transport public, cota de piață a companiei în România, ca medie a ultimilor 4 ani, fiind de aproximativ 15%.

Mai mult, Anadolu Isuzu este compania din Turcia cu cel mai mare număr de vehicule comercializate pe plan local, dacă luăm în considerare toți producătorii de autobuze din Turcia prezenți în România.

Cel mai popular model comercializat pe plan local este Isuzu Citiport, iar unul din proiectele care a contribuit la succesul companiei pe plan local în 2018 este livrarea a 104 autobuze Isuzu Citiport către Primăria Constanța. Vehiculele, distinse la Busworld 2015 cu premiul „Cele mai confortabile și ergonomice autobuze din Europa”, se află deja în circulație pe străzile din acest oraș.

Cu o lungime de 12 metri, fiecare din cele 104 autobuze Isuzu Citiport pot transporta în condiții de siguranță deplină și confort cel mult 102 pasageri, iar șoferii au beneficiat de sesiuni de training-uri, din partea echipei de experți Anadolu Isuzu, pentru ca tranziția la noile modele de vehicule să se facă ușor și firesc.

Printre avantajele oferite de autobuzele Isuzu Citiport se numără consumul redus de combustibil, capacitatea mare de pasageri și perioadele lungi de funcționare, fără intervenții în centrele de service.

Pe plan local, distribuitorul autobuzelor Isuzu este compania Anadolu Automobil Rom, care a fost fondată acum 19 ani în București. Recent, compania a devenit liderul segmentului de autobuze pentru transport public, oferind unul din cele mai bune rapoarte calitate/preț existente pe piață. Mai mult, calitatea serviciilor de after-sales este excelentă: distribuitorul local oferă servicii pe o suprafață de 5000 metri pătrați, având 55 angajați și o capacitate mare de piese de schimb pe stoc, avantaje datorită cărora oferă asistență tehnică rapidă.

Compania internațională Anadolu Isuzu operează în 44 țări de pe întreg globul, iar obiectivul acesteia este să ajungă la aproximativ 60 țări până în 2020, propunându-și să ofere în continuare vehicule și servicii sigure și să vină în întâmpinarea dorințelor consumatorilor într-o modalitate rapidă și sustenabilă.

Eforturile companiei Anadolu Isuzu se concentrează pentru a contribui la un viitor mai bun. Astfel, pentru a construi un mediu mai digitalizat în unitatea de producție, compania investește în inovație în centrul R&D deschis în 2009.

De asemenea, centrul R&D este locul cheie care îi permite companiei să dezvolte noi produse pentru piețe din întreaga lume, într-o modalitate sustenabilă. Capabilitățile noului centrul R&D sunt folosite astfel pentru a dezvolta noi vehicule, prietenoase cu mediul și dotate cu tehnologii inovatoare.

Despre Anadolu Isuzu

Andolu Isuzu a demarat producția de vehicule comerciale în anul 1984, iar începând cu acel an, Grupul de companii Anadolu, Isuzu Motor Limited şi Itoch îşi continuă activitatea sub forma unei asociații cu deschidere la public dezvoltându-şi continuu portofoliul de producție. Anadolu Isuzu se concentrează pe segmentul de vehicule comerciale al sectorului de autovehicule şi deține o gamă dezvoltată de produse, servicii active după vânzare precum şi o rețea mare de distribuție şi service. Anadolu Isuzu produce camioane, camioane de gabarit mic, midibusuri, autobuze şi furgonete şi deține un loc important pe piața de exporturi.

Compania deține la Kocaeli o fabrică cu o suprafață de 300.000 m2 cu angajați care lucrează într-o singură tură, ce are o capacitate anuală de 19.000 de vehicule. Fabrica din Turcia a companiei Anadolu Isuzu deține certificatul Isuzu Manufacturing Management (IMM: Management Isuzu de Producție) care garantează cele mai ridicate standarde de calitate şi producție pentru camioane, furgonete şi autobuze, fiind unica unitate de producție cu acest certificat localizată în afara Asiei. Mai mult, Anadolu Isuzu reprezintă unul din cei mai importanți parteneri strategici pe care Isuzu Japonia îi are peste hotare.

În Turcia, compania Anadolu Isuzu asigură servicii de vânzare în 29 de locații şi service în 102 locații. De asemenea, compania are 30 de distribuitori internaționali. Mai mult, compania este lider pe plan local, în Turcia, la categoria de autobuze medii în ceea ce privește exporturile în ultimii 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.