Hankook echipează Volkswagen ID. Buzz cu Ventus S1 evo 3 ev

Hankook echipează modelul electric Volkswagen ID. Buzz cu Ventus S1 evo 3 ev optimizat pentru rezistență la rulare.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Noua interpretare a Volkswagen „Bulli”, ID. Buzz, și varianta de furgonetă „Cargo” beneficiază de anvelope premium Hankook fabricate la comandă. Dimensiunile de 18 și 21 de inchi se caracterizează prin confort excelent, eficiență ridicată și aderență exemplară. Versiunea de top de 21 de inchi ca anvelopă Hankook High Load Capacity (HL) oferă o capacitate de încărcare mai mare decât XL, la o presiune de umflare identică, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul.
­­ ­ ­
Cu noul model ID. Buzz, bazată pe emblematicul model „Bulli”, Volkswagen a creat un nou lider de tendințe pentru era electrică. Pentru a avea un set perfect, producătorul auto din Wolfsburg se bazează și pe anvelopele premium de la Hankook. Anvelopa Ventus S1 evo 3 ev este folosită, dezvoltată special pentru echiparea originală a vehiculelor alimentate cu baterii. În timp ce anvelopele de început de 18 inchi sunt disponibile exclusiv pentru ID.Buzz Cargo, autobuzul electric ID. Buzz poate fi comandat și cu versiunea de 21 de inchi a anvelopei. Această combinație marchează premiera primei anvelope premium Hankook pentru autoturisme cu indice de sarcină „HL”. Una dintre provocările speciale din timpul fazei de dezvoltare de doi ani și jumătate a fost configurarea anvelopelor, având în vedere greutatea brută admisă foarte mare a modelului VW ID. Buzz și dinamica de conducere totuși pronunțată la nivelul unui autoturism.

„Hankook și Volkswagen colaborează cu succes de mulți ani. Dezvoltarea anvelopelor pentru VW ID. Buzz este un alt aspect important al acestei cooperări. Ne face mândri faptul că acest vehicul, care amintește de modelul «Bulli» original, popular la nivel mondial, este echipat din fabrică cu anvelope Hankook”, spune Sanghoon Lee, președintele Hankook Tire Europe.

Rezistență la rulare, greutate, capacitate de încărcare și confort exemplar

Cu versiunea de 18 inch a anvelopei Ventus S1 evo 3 ev, Hankook oferă o anvelopă cu calități exemplare în toate privințele pentru familia ID.Buzz. Anvelopa premium, special concepută pentru vehiculele electrice, asigură cuplul motor peste medie pe șosea cu încredere, indispensabil pentru noul Volkswagen ID. Buzz, care are dinamica de rulare a unui autoturism și greutatea la bord a unei furgonete.

În plus, anvelopa premium este caracterizată de o stabilitate excelentă. La baza carcasei robuste a anvelopei Ventus S1 evo 3 ev se află carcasa cu două straturi realizată dintr-o fibră de înaltă performanță special dezvoltată, care combină perfect stabilitatea și greutatea redusă. Astfel, Ventus S1 evo 3 ev are o greutate redusă în raport cu dimensiunea sa. La acestea se adaugă beneficiile designului atent al benzii de rulare, care asigură un confort acustic remarcabil. Ca urmare, emisiile de zgomot, care sunt oricum scăzute la vehiculele electrice, sunt din nou reduse semnificativ.

O altă caracteristică a modelului Ventus S1 evo 3 ev este rezistența ridicată la abraziune: rezultatul compusului benzii de rulare special concepută pentru cupluri de tracțiune ridicate. În ceea ce privește rezistența la rulare, Ventus S1 evo 3 ev îndeplinește, de asemenea, specificațiile într-o manieră exemplară. În comparație cu o anvelopă comparabilă cu rating B, anvelopa Label A poate contribui la o creștere a autonomiei de până la 30 de kilometri la fiecare încărcare a bateriei.

Pentru dimensiunea de 21 de inch pentru VW ID. Buzz, datorită înălțimii reduse a peretelui lateral, se folosește o ranforsare suplimentară pe bază de oțel în zona talonului, care contribuie la o rigiditate și mai mare a peretelui lateral. Acest lucru asigură un feedback de direcție deosebit de dinamic și direct. În cele din urmă, o caracteristică independentă a versiunii de 21 de inchi este conturul optimizat din punct de vedere aerodinamic al benzii de protecție a jantei, care contribuie, de asemenea, la o rază de acțiune mai mare.

Prima anvelopă Hankook pentru autoturisme cu semnătură HL

Cu Ventus S1 evo 3 ev în variantele HL 235/45 R21 104T XL și HL 265/40 R21 108T XL pentru ID. Buzz, Hankook prezintă pentru prima dată în portofoliul său anvelopele pentru autoturisme cu indicele de sarcină „HL”. Context: Cea mai recentă generație de autoturisme și SUV-uri puternice cu propulsie pe baterii se caracterizează printr-o greutate semnificativ mai mare a vehiculului. Acest lucru necesită anvelope care au o capacitate de încărcare semnificativ mai mare la aceeași presiune de umflare. Anvelopa Ventus S1 evo 3 ev de la Hankook stăpânește această provocare cu ușurință, astfel încât VW ID. BUZZ își poate aduce pe șosea, fără restricții, dinamica de conducere favorizată de centrul de greutate scăzut.

„Prin dezvoltarea anvelopei cu capacitate de încărcare ridicată, Hankook își extinde și mai mult portofoliul de echipamente originale. Anvelopa, care este adaptată la greutatea mai mare a vehiculului, de mare relevanță pentru e-transportatori, susține caracteristicile de conducere ale VW ID. Buzz”, explică Klaus Krause, șeful Centrului Tehnic Hankook Europe din Hanovra.

Tehnologia SEALGUARD®: fără opriri de pană pe șosea

Dimensiunea de 21 de inchi a modelului Ventus S1 evo 3 ev pentru VW ID. Buzz este echipată cu materialul de etanșare Hankook SEALGUARD® ca o caracteristică suplimentară de confort și siguranță, care etanșează automat în zona benzii de rulare a anvelopei în cazul în care se produce o pană cu diametrul de până la cinci milimetri. SEALGUARD® permite șoferului să-și continue deplasarea chiar și în cazul în care, de exemplu, anvelopa este găurită de un cui. Prin urmare, nu mai este necesară transportarea unei roți de rezervă sau a unei truse de reparații în cazul vehiculelor echipate cu SEALGUARD®, ceea ce oferă spațiu suplimentar în portbagaj, economisește greutate și elimină necesitatea schimbării roților pe marginea drumului, care poate fi periculoasă. Pe lângă beneficiile lor în materie de siguranță, anvelopele echipate cu tehnologia Hankook SEALGUARD® continuă să ofere același nivel de confort, deoarece construcția lor de bază nu diferă de cea a anvelopelor fără SEALGUARD®.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.