Jürgen Diehl, director general P3 în Germania

P3,  investitor specializat și dezvoltator de proprietăți europene de logistică,  l-a numit pe Jürgen Diehl în funcția de director general în Germania. Diehl va coordona creșterea businessului P3 din Germania, unde compania administrează deja opt proprietăți cu o suprafață totală de 287,811 m2. 

Având peste 20 de clienți, clădirile deținute de P3 în Germania sunt închiriate aproape în totalitate, iar compania își propune creșterea portofoliului pe această piață. Diehl va face parte, de asemenea, din echipa responsabilă cu expansiunea P3 în vestul Europei.

Diehl se alătură companiei P3, după ce a ocupat în cadrul Prologis poziția de Vicepreședinte al echipei de project management regional în nordul Europei, fiind responsabil pentru dezvoltare și project management din anul 2007. Înainte de aceasta, el a mai ocupat poziții de management în piața imobiliară, precum funcția de project manager pentru CorpusSireo și manager al departamentului de construcții, în cadrul Hochtief Construction. Diehl a studiat arhitectură și și-a petrecut primii ani din carieră lucrând în acest domeniu.

Ian Worboys, CEO-ul P3, a declarat :“Suntem încântați că Jürgen s-a alăturat echipei. Cu un asemenea bagaj de cunoștințe și de experiență el va aduce un plus de valoare businessului, nu numai pentru poziționarea P3 ca lider de piață în Germania, dar și pentru a duce planurile de expansiune al companiei noastre în vestul Europei la un alt nivel. Noi deținem deja proprietăți în Italia și în Franța și avem planuri mari de creștere a portofoliului în aceste țări, dar și în alte parți din vestul Europei.”

Din biroul din Frankfurt, Diehl va conduce echipa experimentată a P3 din Germania și va administra proprietățile existente, care sunt locații usor accesibile mai ales în sudul si sud-estul țării, și va căuta, de asemenea, noi oportunități de dezvoltare. Proprietățile existente includ parcul P3 Wittlich (aflat la aproximativ 60 km de granița cu Luxembourg) și parcul P3 Dreieich (aflat la circa 20 km sud de Frankfurt).

P3 este un investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți de logistică în Europa. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 144 de  depozite, care totalizează 3 milioane m2 de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1.3 milioane m2.

Misiunea P3 este să ofere chiriașilor o experiență de primă clasă în locații logistice cheie. P3 dezvoltă proiecte durabile și ecologice la cele mai înalte standarde internaționale.

PointPark Properties a adoptat noul brand corporate “P3” și va folosi numele comercial P3 Logistic Parks pentru a reflecta mai bine activitatea companiei. Pentru mai multe informații despre P3 puteți accesa noul nostru website www.p3parks.com.

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.