Zimnicea revine pe harta CFR Călători

Trenurile CFR Călători revin de astăzi pe ruta Alexandria – Zimnicea, după ce compania naţională a reluat din septembrie circulația pe alte 5 rute: Târgoviște – Pietroșița, Timișoara Nord – Jimbolia, Târgu Neamț – Pașcani, Sighișoara – Odorhei și  Remetea Mică – Timişoara Nord.

Patru trenuri vor parcurge distanța Alexandria – Zimnicea și retur în aproximativ o oră şi vor deservi locuitorii tuturor localităţilor din parcurs (Zimnicea, Soimu, Pauleasa, Smardioasa, Branceni și Tiganesti), asigurându-le conexiunea cu Bucureștiul, prin Roșiori, și cu alte localități de pe harta feroviară a județelor Teleorman, Olt și Dolj.

Garniturile vor circula în regim Regio iar un bilet clasa a 2-a costă  7  lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 147 lei – şi reducere 75% pentru elevi și studenți la abonamentul lunar, care este de 73,5 lei. (detalii orare şi tarife în ANEXA)

În plus, trenul Regio 9370, Alexandria (pl. 19.08) – Roșiori Nord (sos. 20.06) circulă zilnic, iar trenurile Regio 11223 şi 11224 Roșiori Nord – Alexandria – Zimnicea și retur vor înlocui între Roșiori Nord și Alexandria trenurile Regio 9367 și 9368. 

În punctele de oprire Zimnicea, Şoimu, Pauleasa, Smârdioasa, Brânceni şi Ţigăneşti, unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia să-şi procure biletele de la conductorul de tren, care va aplica tariful de la casa de bilete.

Informații complete despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la telefon 021 9521 sau la personalul feroviar din gări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.