CEFIN TRUCKS: 20 de parteneri de service Ford Trucks

Cefin Trucks și-a extins la 20 rețeaua de parteneri de service Ford Trucks în România, cu o nouă unitate de reparare a camioanelor, în Oradea: GIG Impex. La inaugurare, a participat și primarul orașului Oradea, Florin Birta.

Compania vine în întâmpinarea clienților săi cu un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 20 de centre, partenere și proprii, aflate în București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț.

Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, a declarat: „Investim permanent în organizația noastră, atât în oameni și sisteme integrate, în zona de vânzări, cât și în dezvoltarea rețelei de service. Cred cu tărie în valoarea adăugată a serviciilor integrate, precum servicii post vânzare la cele mai înalte standarde. Ritmul de livrare Ford Trucks este în creștere, iar, pentru a menține satisfacția clienților noștri și ca vehiculele să fie tot timpul la lucru, avem nevoie de creșterea capacității de reparație. Clienții GIG sunt cei care ne-au recomandat acest service, cu o experiență de 30 ani în domeniu, fiind deja demonstrate atât profesionalismul și calitatea serviciilor de reparație, cât și implicarea în relația cu clienții săi. Obiectivul nostru este ca toate camioanele Ford Trucks să fie la lucru permanent, să fie reparate într-un timp cât mai scurt și de o echipă profesionistă”.

Ioan Gavris, director general GIG Impex: „Pentru GIG Impex, anul 2021 înseamnă 30 de ani de activitate și cred că, în tot acest timp, am reușit să demonstrăm seriozitate și profesionalism. Inaugurarea service-ului Ford Trucks este încă un pas important pentru dezvoltarea activităților noastre. Vedem un mare potențial în brandul Ford Trucks, în județul Bihor, sunt peste 165 de unități vândute în această zonă. GIG Impex este un service cu o experiență de 30 de ani în domeniu, cu o echipă profesionistă și cu o disponibilitate largă de operațiuni”.

Ioana Gavris, Development Manager GIG Impex, a subliniat, la rândul său: „Brandul Ford Trucks a venit cu propunerea acestui parteneriat și suntem foarte bucuroși că am putut să ne ridicăm la înălțimea cerințelor. În zona noastră, sunt foarte multe lucrări de infrastructură, ceea ce presupune și o cerere mai mare pentru vehicule necesare acestor lucrări și, bineînțeles, și o nevoie de capacitate largă de reparații”.

Ford Trucks – evoluție accelerată pe piața românească

Cefin Trucks a înregistrat, în 2017 (primul an de activitate în calitate de importator și distribuitor al Ford Trucks), vânzări de 157 de unități (1% pe segmentul de transport, 17% pe construcții și 7% pe vehicule specializate), cu o cotă de 2,36%. În al doilea an, compania și-a depășit obiectivul, surclasând, deja, în semestrul al doilea, doi competitori cu o prezență tradițională pe piață; numărul unităților vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piață – la 4,1%.

Vânzările au crescut, în 2019, cu peste 555 de unități livrate și o cotă totală de piață de peste 8%, cumulând, în noiembrie 2019, peste 1.000 de unități Ford Trucks. Datorită lansării F-MAX, Cefin Trucks intenționează să-și mărească cota în segmentul respectiv, unde potențialul de creștere rămâne foarte ridicat.

Cefin Trucks a mizat, și în 2020, pe păstrarea poziției de lider în alegerile clienților din segmentele de Construcții și Vehicule municipale, atingând locul 4 în Topul Brandurilor de Vehicule Comerciale, cu o cotă de piață de 11,8%. Tot în 2020, și-a extins rețeaua de service, ajungând la 19 centre în țară, adăugând la o dimensiune multibrand a acesteia, prin inaugurarea serviciilor de reparații Ford LCV în centrul din București. În 2021, Ford Trucks va atinge pragul de 2.000 de unități vândute în România, urmând să seteze un nou obiectiv de creștere, în acest sens.

Ford Trucks se poziționează, la vânzări, pe locul 5 din 9 branduri de vehicule comerciale din România (în urcare de pe locul 6, deținut în 2019) și are o cotă de piață de 10,4%.

Magda SEVERIN

magda.severin@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.