CTPARK BUCHAREST WEST: Centru regional de distribuție pentru LPP

CTPark Bucharest West își reconfirmă poziția de hub logistic regional pentru întreaga zonă a Balcanilor și nu numai, prin începerea cooperării cu LPP, retailerul de modă cu cea mai rapidă creștere din România, pentru centrul său regional de distribuție.

Creatorul a cinci mărci recunoscute (Reserved, House, Mohito, Cropp și Sinsay), LPP a închiriat o suprafață de depozitare de 65.000 mp în CTPark Bucharest West, cel mai mare parc logistic din Europa Centrală și de Est.

Tranzacția marchează începutul colaborării dintre LPP (care administrează o rețea de peste 1.800 de magazine în 38 de țări) și CTP (care deține peste 9,9 milioane mp de spații industriale și logistice în 10 țări). Asistăm, astfel, la o altă confirmare a consolidării CTPark Bucharest West în rolul de hub regional.

Produsele LPP vor fi expediate în România, dar și în țări precum Bulgaria, Ungaria, Croația, Macedonia de Nord, Serbia și Grecia.

„CTPark Bucharest West este o destinație pentru liderii de piață. Suntem încântați să începem parteneriatul cu LPP, care a creat cinci branduri importante și acoperă 38 de țări. Credem că este o sinergie foarte bună între CTP și LPP, fiind două companii foarte antreprenoriale, ambițioase și agile, ceea ce ne-a permis să încheiem această tranzacție de închiriere în timp record. Depozitul LPP, BUW24, este un record în sine prin dimensiuni, cu o suprafață închiriabilă de peste 160.000 mp, fiind cea mai mare clădire monobloc din țară (adică fără pereți despărțitori), și va fi construită la standardele tehnice ridicate recunoscute ale CTP”, a declarat Ana Dumitrache, country head CTP România.

BUW24 este planificat să fie livrat în 2023/2024, iar cu acest nou reper, CTPark Bucharest West se apropie de pragul de 1.000.0000 mp, consolidându-și poziția nu doar de cel mai mare parc industrial din România, ci fiind și cel care oferă cea mai bună calitate a vieții pentru angajați.

Clubhaus – într-un parc industrial

Prin proiectul multifuncțional Clubhaus, CTPark Bucharest West oferă toate facilitățile dorite pentru rezidenți:

  • restaurant cu terasă
  • zonă de barbeque
  • minimarket
  • cafenea
  • punct medical
  • amfiteatru pentru evenimente
  • săli de ședințe.

Iar acestora li se adaugă o mulțime de spații verzi, pentru ca angajații să se relaxeze în timpul liber. În parc, urmează să fie dezvoltate și un supermarket, și un teren de sport pentru rezidenți, iar pista de biciclete va fi extinsă.

Situat pe autostrada A1, la km 23, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa și are o suprafață închiriabilă de aproximativ 770.000 mp, până în prezent.

„Piața românească a rămas, de câțiva ani, una dintre cele mai importante în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor LPP. În doar 2,5 ani, numărul magazinelor marca LPP din această țară s-a dublat (de la 59, la finalul anului 2019, la 118, la finalul primului semestru din 2022). Ținând cont de acest lucru, decizia de a închiria un nou depozit în România, pentru a deservi rețeaua de vânzări LPP, a fost o direcție naturală pentru noi. Aceasta va fi a doua noastră facilitate de depozitare din țară, așa că suntem încrezători că atât cunoștințele noastre despre piață, cât și condițiile locale ne vor permite să ne creștem, în continuare, potențialul ca operator logistic în regiune”, a subliniat Sebastian Sołtys, vicepreședinte LPP Logistics.

Parcul CTPark Bucharest West oferă clădiri de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic, și standarde moderne de construcție. Toate clădirile au o înălțime de 12 m și sunt concepute ca structuri monobloc, ceea ce facilitează instalarea de automatizări, care creează eficiență comercială și operațională. În plus, spațiile de depozitare sunt, de asemenea, echipate cu capacitatea electrică necesară pentru a susține aceste automatizări, dar urmează să fie completate și de panouri solare, ceea ce va aduce eficientizări suplimentare ale costurilor energetice.

LPP…

LPP Logistics este operatorul logistic care gestionează rețeaua de aprovizionare și distribuție a Grupului LPP, operând centre de distribuție și de aprovizionare cu o suprafață totală de aproape 450.000 mp și desfășurându-și activitatea pe trei continente.

O afacere poloneză de familie, LPP este una dintre companiile de fashion cu cea mai rapidă creștere din regiunea Europei Centrale și de Est, având, astăzi, peste 24 de mii de angajați în birourile și structurile sale de vânzări din Polonia, Europa, Asia și Africa.

CTP…

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală, în funcție de suprafața închiriabilă brută. Este singurul dezvoltator din regiune cu întregul portofoliu certificat BREEAM și cu operațiuni neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2021, ceea ce subliniază angajamentul său față de o afacere sustenabilă.

Pentru mai multe informații, vizitați ctp.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.