IVECO: Alături de clienți pe drumul electromobilității

Un pionier al combustibililor alternativi, IVECO și-a ajutat clienții în creșterea eficienței, reducând, în același timp, emisiile. Pe drumul schimbării către zero emisii, vehiculele electrice sunt un element-cheie în abordarea multi-energetică, oferind soluții care nu compromit rentabilitatea sau productivitatea afacerii pentru clienți. Aceasta este și ceea ce oferă noul IVECO eDaily, îmbunătățit.

Pași spre zero emisii

În acest moment, asistăm la o tranziție rapidă către mobilitatea electrică, industria vehiculelor comerciale fiind o parte esențială a acestei schimbări. Începând cu 2019, vânzările de camioane electrice s-au triplat de la an la an, iar numărul lor continuă să crească. Un ecosistem de susținere este esențial pentru a permite faza de extindere a electromobilității și pentru a satisface cererea de pe piață. De aceea, IVECO și-a extins portofoliul de servicii de electromobilitate, integrând soluții special concepute pentru vehiculele electrice cu baterie (BEV): o combinație inovatoare de produse, servicii și modele de afaceri pentru a susține pe deplin clienții în tranziția către vehiculele electrice.

IVECO S-eWay

Vehiculul complet electric, cu o autonomie de până la 500 km, este capabil să satisfacă o selecție extinsă de misiuni, cum ar fi de la un hub la altul sau de la un hub la un oraș. Este alimentat de un sistem inovator de baterii format din nouă baterii de 82 kWh, totalizând 738 kWh.
Cu o încărcare rapidă de până la 350 kW, S-eWay poate reîncărca 80% din SOC-ul bateriei în 90 de minute. Aceste baterii au fost testate în condiții reale, confruntându-se cu temperaturi extreme de la -30 la +50°C pentru a perfecționa sistemul avansat de management termic.
Versiunea 4×2 S-eWay este propulsat de un eAxle cu două motoare de la FPT Industrial, brandul-soră al IVECO, specializat în tehnologii avansate de propulsie, care produce o putere continua de

Plusurile gamei Daily

Noua utilitară oferită de producătorul italian este mai sigură, mai puternică, 100% conectată și oferă șoferilor cea mai bună experiență de condus de până acum. Familia emblematică de vehicule utilitare ușoare IVECO continuă să evolueze rapid, cu actualizări de produse și conectivitate de ultimă generație, dotare standard pentru întreaga gamă, deblocând o lume de servicii și caracteristici concepute pentru a face viața șoferului la bord mai confortabilă, pentru a oferi o experiență de conducere excelentă și mai sigură și pentru a crește productivitatea și durabilitatea afacerii clientului.
Prin îmbunătățirea ergonomiei cabinei și extinderea serviciilor de conectivitate, gama Daily rămâne partenerul pentru succesul afacerilor clienților. IVECO a analizat, de asemenea, modalitățile de creștere a încărcăturii utile a vehiculului, iar acum oferă o nouă suspensie spate cu arcuri lamelare progresive, disponibile opțional. Aceasta permite vehiculului să transporte sarcini mai grele, cu o performanță comparabilă cu cea a suspensiei cu două foi.

eDaily, mai mult decât electric

Noua utilitară electrică eDaily este renumită pentru tehnologia sa inovatoare de baterii modulare, care îi conferă o autonomie de până la 400 km în condiții reale de utilizare în mediul urban, iar o a patra baterie poate fi acum configurată pe modelele cu șasiu-cabină de 7,2 tone GVW 5.100 mm 72C. Extinderea capacității bateriei la 148 kWh permite o autonomie de până la 240 km.

Modelele IVECO eDaily cu trei și patru baterii beneficiază, de asemenea, de o încărcare rapidă, mai rapidă de 115 kW, care asigură o autonomie de 100 km în doar 20 de minute. În plus, vehiculele cu șasiu-cabină beneficiază de flexibilitatea unui port de încărcare opțional, montat lateral pentru a optimiza confortul șoferilor.
Capacitățile ePTO de 15 kW ale modelului eDaily au fost, de asemenea, extinse, oferind acum o putere excepțională de 50 kW în formele ePTO de înaltă tensiune și mecanice. Această creștere semnificativă a puterii poate oferi acum o soluție cu emisii zero pentru echipamentele utilizate în misiuni specializate solicitante, cum ar fi curățarea rigolelor, stingerea incendiilor, curățarea zăpezii, colectarea gunoiului și altele.

Noul eDaily oferă acum soluții de Smart Routing fie prin noul sistem de infotainment, fie prin aplicația eDaily Routing. Acest lucru permite șoferului să verifice gama estimată cu sistemul care oferă sfaturi cu privire la momentul în care este necesară o încărcare intermediară, luând în considerare ruta și estimările de distanță prin inteligență artificială.
Clienții eDaily își pot personaliza soluția de servicii cu o gamă de pachete premium. ePRO include aplicația de rutare și gestionarea eCharge pentru un sprijin complet în ceea ce privește reîncărcarea publică și maximizarea eficienței vehiculelor. eFLEET include ePRO și raportarea, cum ar fi e-reportul profesional și raportul de siguranță, pentru a promova un stil de conducere mai eficient și mai sigur.

Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.