IVECO și-a reînnoit întreaga ofertă

În cadrul unei lansări desfășurate la Barcelona, în Spania, IVECO a prezentat reînnoirea întregii sale game de produse și servicii dealerilor, partenerilor, clienților și presei internaționale. IVECO își reînnoiește întreaga gamă de produse și servicii pentru prima dată în istoria sa, prin cea mai mare investiție făcută vreodată. Lansarea este rezultatul strategiei IVECO de a conduce schimbarea, construită pe patru piloni: Productivitate în Afaceri, Sustenabilitate, Experiența Șoferului și Conectivitate.

Tema evenimentului, „FII SCHIMBAREA / BE THE CHANGE, este o invitație de a fi alături de IVECO pe drumul schimbării, pentru a câștiga în fața provocărilor viitorului. În ultimii patru ani, brandul și-a dedicat energia și resursele pentru a anticipa evoluția rapidă a pieței. A investit masiv în reînnoirea produselor sale, ținând cont de nevoile și așteptările clienților, accelerând inovația, prin parteneriate cu cei mai buni jucători din industrie.

IVECO a dezvoltat o gamă de produse multi-energie, pentru a oferi clienților soluții durabile și profitabile, potrivite pentru orice nevoie de afaceri. A accelerat dezvoltarea ofertei sale de vehicule electrice și a înființat un centru de producție în Ulm, Germania, unde produce integral primul camion IVECO heavy-duty electric. S-a conectat mai mult la afacerile clienților, prin construirea unui ecosistem de 360 de grade în jurul vehiculelor și cerințelor acestora, făcând un pas înainte în strategia sa de servitizare. Într-o industrie extrem de dinamică, IVECO a evoluat rapid, pentru a deveni partenerul de încredere al clienților săi, sprijinindu-i în abordarea schimbării și depășirea cu succes a provocărilor acesteia.

Luca Sra, președintele Truck Business Unit, Iveco Group, a declarat: „Lupta pentru schimbare este un job full-time căruia, în ultimii patru ani, i-am dedicat toate resursele. În 2019, am început o nouă călătorie, conducând o evoluție profundă în IVECO, mereu cu ochii ațintiți asupra clienților, adaptându-ne nevoilor lor pe toată durata de viață a vehiculului, dar și dincolo de aceasta. Am muncit din greu și într-un ritm acerb, recunoscători pentru încrederea pe care clienții noștri au avut-o în noi, iar, astăzi, deschidem un nou capitol în istoria noastră. Odată cu lansarea gamei complete a anului 2024, ne arătăm puterea de a merge mai departe fără teamă și de a sta alături de clienții noștri, susținându-i cu un ecosistem de mobilitate 360 de grade, tehnologia care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, pe toate segmentele, și cu cea mai extinsă ofertă de servicii.”

O gamă de ultimă generație, multi-energie

Pentru prima dată în istoria sa, IVECO și-a reînnoit întreaga gamă de produse, printr-o investiție de 1 miliard de euro. În dezvoltarea acestei game de ultimă generație, IVECO s-a concentrat pe patru piloni: productivitate în afaceri, experiența șoferului, sustenabilitate și conectivitate.

Noile caracteristici și inovațiile construite în jurul clienților, dar și cu scopul de a asigura confortul și starea de bine a șoferilor, acoperă toate sistemele vehiculelor. Îmbunătățirile variază de la propulsie, cum ar fi introducerea unui motor de ultimă generație în segmentul greu, și ergonomie, cu adoptarea funcționalităților centrate pe șofer și auto, la interfața avansată om-mașină, cu o tehnologie îmbunătățită la bord, pentru o conducere mai sigură.

Ghidat de principiul potrivit căruia tehnologia trebuie să se adapteze misiunii și să atingă obiectivele acesteia, IVECO a dezvoltat versiuni electrice ale gamelor sale ușoare și grele, continuând, în același timp, să-și îmbunătățească vehiculele cu motor cu ardere internă, inclusiv cele care utilizează gaz natural, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Soluții complete de mobilitate

IVECO își completează oferta de vehicule cu un ecosistem de soluții în evoluție rapidă – IVECO Services – conceput pentru a sprijini clienții în gestionarea ușoară și eficientă a vehiculelor sau a parcului auto, pentru a reduce costul total al proprietății și pentru a asigura profitabilitatea afacerii lor.

Oferta include și servicii dezvoltate pentru a face mai ușoară viața șoferilor, îmbunătățindu-le confortul și siguranța.

IVECO susține tranziția clienților săi către mobilitatea cu zero emisii, cu eMobility, servicii special create pentru a facilita trecerea la vehiculele electrice, crescând productivitatea, reducând Costul Total de Proprietate și maximizând autonomia și eficiența energetică a vehiculului.

IVECO Capital oferă clienților o soluție financiară cuprinzătoare pentru vehiculele electrice, precum și pentru întreaga gamă IVECO, inclusiv servicii de finanțare, leasing și asigurare în toate piețele.

Noul logo IVECO: un puternic simbol al schimbării

IVECO a marcat deschiderea unui nou capitol în istoria sa – punctul culminant al unei călătorii începute acum 48 de ani – prin dezvăluirea unei noi identități, ce semnifică schimbarea. Noul logo negru, drept, impunător, exprimă dinamismul și inovația. El menține, în același timp, o legătură mândră cu istoria brandului, redată prin fulgerul de lumină albastră – punct de intersecție dintre istoria IVECO și noul său viitor energetic.

Noua identitate de brand, care ilustrează felul în care IVECO se pune în slujba unei societăți moderne, în continuă schimbare, menținând, în același timp, o puternică legătură cu rădăcinile sale solide, va acompania evoluția produselor și serviciilor IVECO în anii următori.

Despre IVECO

Brandul IVECO face parte din Iveco Group N.V. (EXM: IVG) care proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule adecvate pentru orice tip de caroserie.

Inovează în mod constant și își extinde portofoliul de produse pentru a oferi fiecărui client vehiculul care se potrivește exact misiunii sale. Oferta sa completă este concepută în funcție de nevoile șoferului, pentru a oferi o experiență excelentă, cu accent pe siguranță și confort. O gamă largă de servicii digitale avansate, bazate pe conectivitate, dezvoltate pentru a ajuta proprietarii de flote să își administreze eficient flota, îmbunătățește soluția completă de transport IVECO.

Producătorul își urmărește strategia de decarbonizare, printr-o abordare multi-energetică, aceasta incluzând dezvoltarea, în continuare, a tehnologiilor bio-metan, electrice cu baterii și cu pile de combustie.

IVECO operează 6 uzine de producție și 7 centre de cercetare și dezvoltare. Contează pe 3.500 de puncte de vânzare și service în peste 160 de țări, care garantează asistență tehnică oriunde se află un vehicul IVECO.

IVECO conduce pe drumul schimbării, impulsionând transformarea industriei transporturilor, propulsată de ambiția de a fi cel mai de încredere partener și jucător complet pentru clienții săi.

adaptarea: Raluca MIHĂILESCU

raluca.mihailescu@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.